ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Alıntı yapılan: ikarayel - 13 Temmuz 2011, 16:36:00
nouma tamam değiştirmiş daha da değiştirmem diyor...Bana ne zaman gelecek alt üyeler  :-\ :-\ :-\ :-\
nouma'nın işi tamam zaten. O benim level1'e geçti. Sen de onun level1'ine geçeceksin. En yakın zamanda sana da gelecektir refler emin ol. :) İçin rahat olsun ;)

ikarayel

Mesen

Şimdi nouma da sen de gönül rahatlığıyla upgrade yapabilirsiniz. Merak etme mesela Bilal Abi'ye durduk yere bir ref geldi adamın 38 tane level2liği var :) nouma'ya geldi bir tane 121 tane alt refi var herifin :) Sizlere de gelecektir zamanla birazcık bekleyeceksiniz belki de çok az :)

ikarayel

yükseltmeyi alt üye geldikten sonra yapmamda bir mahsur var mı??? Malum düğün haftasındayım abim evleniyor nete fazla bakamıyorum :-\ :-\

Mesen

Alıntı yapılan: ikarayel - 13 Temmuz 2011, 16:57:38
yükseltmeyi alt üye geldikten sonra yapmamda bir mahsur var mı??? Malum düğün haftasındayım abim evleniyor nete fazla bakamıyorum :-\ :-\

Sen bilirsin. Fakat upgrade yapmadığın takdirde alacağın komisyon daha az olacaktır. Kazancın düşük olacaktır. Sadece level1'den kazanırsın.

nouma26

Şu an itibariyle premium uyelık de aldım.Herkese yeni şirket hayırlı olsun :D

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 13 Temmuz 2011, 16:12:31
Alıntı yapılan: nouma26 - 12 Temmuz 2011, 23:54:23
Ticket ı attım 10 dakikada işlem tamam.Mesen artık bende  upline olarak gözüküyor.Bundan sonrası premium olmaya bakacak....

nouma senin iş tamamdır. Premium'unu alabilirsin. Bu arada çok şanslısın 121 refli bir Rus senin alt üyen olmuş :D

Alıntı yapılan: ikarayel - 13 Temmuz 2011, 13:45:11
arkadaşlar abim evlendiği için epeydir bakamıyorum. mesenin attığı mesaja istinaden upline change için ticket attım.Haberlerinizi bekliyorum ;)  ;)

Hoşgeldin tekrar o zaman hayırlı olsun :) Keşke hemen atmasaydın ticketı. Seni nouma'ya verecektim. Tekrar ticket aç o zaman.

Subject: Upline Change

Message: Hi. I want to change my upline his username: nouma26 his link: http://www.clixsense.com/?3462045

Darısı basimiza :)

ikarayel

Arkadaşlar bol kazançlar hayırlı ve kazançlı olur inşallah....

nouma26

Benim alt üyem olan rus arkadaş  premiummuş.Ondan gelecek olan olası upgrade gelırınden mahrum mu oluyoruz şimdi?

Mesen

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Temmuz 2011, 18:57:25
Benim alt üyem olan rus arkadaş  premiummuş.Ondan gelecek olan olası upgrade gelırınden mahrum mu oluyoruz şimdi?
Ne yazık ki... Fakat tam olarak mahrum olmuyorsun. Çünkü her sene upgrade yapacak sonuçta bu adam. Aynı şey Bilal Abi'nin de başına geldi bilge arkadaşımız upgrade yapmıştı ve sırası ona geldi. Fakat Bilal Abi ile senin altında büyük bir nimet var ref sayısı bakımından :) Bunu da unutmayın :)