ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Aslında bir de matrixteki yerimizi ve sıramızı gösteren bir tablo olsaymış iyi olurmuş.Diğer taraftaki level  bayağı aşağı inmiş.Bizim taraf ise sanki biraz geride kalmış gibi....Nimet derken altımızdaki üyenin direk refleri bizim için ayrı bir gelir mi oluyor demek istedin?Oluyorsa ne kadar fark ediyor?Heralde o uyelerden upgrade yapan olursa benım ıcın ayrı bır matrix oluyor yanlış anlamadıysam.Yoksa matrix in ust sıralarında olduğumuz için mi öyle söyledin...

bilge8408

Pek sallamazdim eskiden de, su matrix olayi gaza getirdi bakalim nolcak :)

Mesen

Üst sıralardan birileri hile yaptığı gerekçesiyle takım biraz değişti. Bizler epey bir yukarı çıktık :) Ayrıca kimlere ref verileceği de sırayla yazıyor.

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 14 Temmuz 2011, 18:56:03
Üst sıralardan birileri hile yaptığı gerekçesiyle takım biraz değişti. Bizler epey bir yukarı çıktık :) Ayrıca kimlere ref verileceği de sırayla yazıyor.

bunlari takip edebilcegimiz sayfanin linkini verir misin?

Mesen

Bannerıma tıkla en alta gel click here yazıyor member listin altında. Liste biraz çorba olmuş karışmış değişiklikler yüzünden ama düzeltirler yakın zamanda. ;)

bilge8408

hmm, bana bi tane ref vermisler. Bizim elemanin 312 refi var :) Benim 1. level'da 1 ; 2. level'da 17, 3. ve 4. levellerde de 4 adet upgli uye gozukuyor.  Simdi ornegin, 2. leveldeki 17 eleman da premium alsa tekrar; sadece bunlardan 17 dolar mi gelicek??
Benim tier-1 dolmus bu arada. 2. eleman da eklenmis, bunun da 194 refi var masallah :)

ikarayel

mesen bize daha üye gelmedi bir uğraşabilir misin senden haber bekliyorum...

Mesen

Alıntı yapılan: ikarayel - 19 Temmuz 2011, 11:08:33
mesen bize daha üye gelmedi bir uğraşabilir misin senden haber bekliyorum...
Listeye bakarsan senin nickinin karşısında send me your referral link yazıyor. [email protected] , bu adrese ref linkini gönder ayrıca herkesin bir sırası var takımda geçtiğimiz günlerde bozulmalar olduğu için tekrar yapılanma sürecine girdi, sonrasında detaylı bir incelemeye falan giremedim bugünlerde aşırı yoğunum. Ama şunu unutma ki premium alman şart olacaktır, şimdi almasan bile ileride şart olacak.

Ayrıca bilge, o konuda bir fikrim yok. Benim de bazı konularda kafam karışık bu matrix işlerinde. Onu bir ara araştıracağım. Söylerim sana cevabını.

ikarayel

ref linkimi bulamuyorum nerden bakmalıyım  :-[ :-[ :-[

Mesen

Üst tarafta nickine tıkla account summary açılacak my affilate details'de görürsün linkini.

http://www.clixsense.com/?3446524

Muhtemelen ref linkin bu :)