SimCash - (Mobil Uygulama)

Başlatan Faucetman, 24 Kasım 2019, 20:28:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Faucetman

Uygulama hakkında genel bilgi;

SimCash - Sizin numaranızdan otomatik olarak gönderdiği mesajlar için size para öder.Bu 0.001 ile 0.01 euro arasında değişir.Bunu kendiniz ayarlaya biliyorsunuz.0.001 yaparsanız daha sık mesaj gönderir,0.01 yaparsanız daha az mesaj gönderir.Ayrıca günlük haftalık aylık mesaj limitlerini de ayarlamak mümkün.Uygulamayı kullanınca daha net anlayacaksınız.Uygulamanın gönderdiği smslerin ücreti normalde numaranızdan birisine gönderdiğiniz smsin ücreti ile aynıdır.Farklı cep telefonlarından aynı hesaba giriş yapa bilirsiniz

Ödeme İstemcileri ve limitler
Simcash hesabına - 1 euro
Xrp - 6 euro
Usdt - 15 euro - Fee 2 euro
BTC - 20 euro - Fee 5 euro

Ödeme süresi; Haftada 1 kere

Referans Kazançları; Level 1 - 10% Level 2 - 5%
Uygulamayı androidlerinize kendi sitelerinden indire bilirsiniz https://simcash.io/

Kayıt olurken Referall code kısmına UNKKU yazarak bana destek ola bilirsiniz

P.S Uygulamayı yeni yükledim, SMS ücretini 0.0031 olarak ayarladım bugün 53 sms gönderdi
Bol kazançlar

kanacali53fk

Uzun zamandır kullandığım yaklaşık 82€ çektiğim müthiş bir uygulama.

Faucetman

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 28 Kasım 2019, 16:19:01
Uzun zamandır kullandığım yaklaşık 82€ çektiğim müthiş bir uygulama.

Aynen.Benim yeni haberim oldu ne yazıkki.Ama gidişat çok iyi.yatırım dahi yapılabilir bence ne düşünüyorsunuz?

tiki93

bu uygulama tam olarak nasıl çalışıyor ? benim sms paketimden mi kullanıyor? sadece türkiyeye  mi mesaj atıyor?

Faucetman

Alıntı yapılan: tiki93 - 28 Kasım 2019, 19:11:12
bu uygulama tam olarak nasıl çalışıyor ? benim sms paketimden mi kullanıyor? sadece türkiyeye  mi mesaj atıyor?
Uygulama sms gönderiyor senin bişey yapmana gerek yok.Evet senin paketinden kullanıyor karşılığında ücret ödüyor.Mesajlar gözükmediği için nereye attığını bilmiyorun

tiki93

yurtdışı paketim yok sonra fatura gelince kazanacağım 100 lira 1000tl olmasın fatura o yüzden sordum

Faucetman

Alıntı yapılan: tiki93 - 28 Kasım 2019, 19:31:35
yurtdışı paketim yok sonra fatura gelince kazanacağım 100 lira 1000tl olmasın fatura o yüzden sordum
anladım.ben yurtdışındayım onu kanacali53fk arkadaş daha iyi bilir uzun süredir kullanıyor uygulamayı

kanacali53fk

Alıntı yapılan: tiki93 - 28 Kasım 2019, 19:31:35

Smsler hesap onayları için gönderilmektedir.
Örneğin: Gmail hesap açarken telefon doğrulama için telefonunuza bir kod gönderir, işte hesap doğrulama kodunuz 737377 falan şeklinde.
SMS gönderirken de karşı tarafa numaranız gözükür altında da sms gözükür. O şekilde faturaya yansıyan ek herhangi bir şey yoktur.

Faucetman

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 29 Kasım 2019, 14:27:10
Smsler hesap onayları için gönderilmektedir.
Örneğin: Gmail hesap açarken telefon doğrulama için telefonunuza bir kod gönderir, işte hesap doğrulama kodunuz 737377 falan şeklinde.
SMS gönderirken de karşı tarafa numaranız gözükür altında da sms gözükür. O şekilde faturaya yansıyan ek herhangi bir şey yoktur.
Bende öyle düşünmüştüm.Bilgi için teşekkürler

Faucetman

Bu arada farklı cep telefonlarından aynı hesaba giriş yapa bilirsiniz..konuya eklendi