Dualmine - 100 Gh/s Güç Hediye - Cloud Mining ( YATIRIM YAPMAYINIZ )

Başlatan kazims, 05 Ocak 2020, 02:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 26 Mayıs 2020, 21:34:21
site ödeme yapıyor ama ciddi fee var %22 gibi

Btc halvingden sonra her yerde fee ücretleri arttı zaten. Bu siteye özel bir olay değil.

Siz LTC almışsınız ödeme ondada yükselmiş demek.

Ben doge yatırdım doge alıyorum. Her zaman aynı fee alıyor. Bir yükselme yok dogede. Bu sitelere genelde doge yatırım daha avantajlı oluyor.

Alınan son ödeme kanıtlara eklendi.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/dualmine-odemeleri/msg618806/#msg618806

fzthkurmaz

@kazims ben fee artışından bahsetmedim zaten alınan fee nin çok yüksek olduğundan bahsettim doge için kesilen fee yüzde kaç hesapladınız mı ?

kazims

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 28 Mayıs 2020, 13:14:18
@kazims ben fee artışından bahsetmedim zaten alınan fee nin çok yüksek olduğundan bahsettim doge için kesilen fee yüzde kaç hesapladınız mı ?

standart alıyor 50 doge.

Bir yüzdesi yok.

Ne kadar çekersen çek aynısı.

fzthkurmaz

iyimiş doge litecoin de ne çekersen çek aynı değil maalesef belkide yaptıkları kampanyayı dengelemek için böyle yapmış olabilirler 6x diyor ama kafalarına göre kesiyorlar bunu belirtmiş olsalar hiç girmezdim mesela

kazims

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 28 Mayıs 2020, 17:02:13
iyimiş doge litecoin de ne çekersen çek aynı değil maalesef belkide yaptıkları kampanyayı dengelemek için böyle yapmış olabilirler 6x diyor ama kafalarına göre kesiyorlar bunu belirtmiş olsalar hiç girmezdim mesela

6x dedikleri kampanya, kesinti ile alakalı değil.

zaten kampanyaya katılmazsan kazanamazsın

konu başında yazdım.

Btc ne halde bakmadım kesinti, bakamıyorum btc verdiği hediyeden toplamıştım sonra doge kazançlarını btc ye çevirip btc ödeme aldım. o zamanda standart 0.0005 btc alıyordu.

Şimdi ne halde bilmiyorum.

Ama doge en iyisi dediğim gibi şimdilik.

Bu arada adamlar 2. senesini kutluyor.

Bakalım bizde 2 senelik kontratları görebilecek miyiz.

fzthkurmaz

Akif

Site scam mi? 6x e katlaması falan bana çok hayali geldi..

Bazinga

Alıntı yapılan: Akif - 11 Temmuz 2020, 11:58:44
Site scam mi? 6x e katlaması falan bana çok hayali geldi..
Daha dün ödeme aldım. Sitede öyle çok kazanç vermiyor bu yüzden 6x vermesi normal

Akif

Alıntı yapılan: Bazinga - 11 Temmuz 2020, 14:10:14
Daha dün ödeme aldım. Sitede öyle çok kazanç vermiyor bu yüzden 6x vermesi normal

Ne kadar yatırım yaptınız? Örneğin, kontratların 2 yıllık olduğunu söylüyor. 900 dolar civarı bir şey yatırınca, 2 yıl sonunda tahmini 2600 dolar geleceğini söylüyor.