Wills Ads (SCAM)

Başlatan enderege, 28 Kasım 2012, 20:22:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

(scm)

SCAM!

Site Adı: Wills Ads
Tık Değerleri:
Reklam Sayısı: 4+
Ödeme Limiti: 3$-10$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Paypal - Payza - Egopay
PTC-Investigation Rütbesi:
Script: Özel
Ref fiyatı:
Üyelik Tipleri: Standart (ücretsiz) Premium 8$/ay - 50$/yıl

Öncelikle şunu belirteyim. Site tanıtımı yapmak istemezdim ama bu site çok değişik geldi ve script olarak çok hoşuma gitti. Adminin  12 Yıllık tecrübesi var script konusunda. Site şuan pre launch döneminde 14 Aralık 2012 de  açılacak. Sitede Standart ve Premium üyelik tipleri var. Birde açılışa özel bir üyelik açmış (kısa süreliğine) ve cazip duruyor. O nedenle üye olmak istiyorsanız acele edin.

Site daha açılmadığı için şimdilik para kazanamıyoruz. Puanlama var. Hoşgeldin hediyesi olarak hediye puan veriyor.  Sitede PTC, PTS, PTSU, PTRV, PTTS, PTCO bölümleri var. Şuan PTC kısmı aktif. Tıklama karşılığı şuan puan veriyor.

Ref Yarışması Ödülleri:

Admin ref yarışmasıda düzenlemiş. Verdiği ödüller aşağıda. Üye sayısına göre bunu artırabilirmiş.

NOT:

Konuda bilgiler eksiktir. Bunun nedeni site daha pre launch da. Bu nedenle bilgiler güncellenecektir.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

tanıtım için tşkler refinden üye oldum ;) hemde 14 aralıkta sona erecek ref yarışması için bir katkımız olsun ;) malum forumca yarışmaları kasıp kavuruyoruz :D

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 28 Kasım 2012, 20:32:50
tanıtım için tşkler refinden üye oldum ;) hemde 14 aralıkta sona erecek ref yarışması için bir katkımız olsun ;) malum forumca yarışmaları kasıp kavuruyoruz :D

Üyelik için teşekkür ederim Tolga.

Yarışma için iddiam yok aslında. Esas amacım uzun soluklu bir site tanıtmış olmak.

ikose

Forumun en anormal üyesi olarak refiniz olmaz isem ayıp olur dedim  ;)
Hayırlı olsun tanıtımınız Hocam  (a)

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 28 Kasım 2012, 20:36:49
Forumun en anormal üyesi olarak refiniz olmaz isem ayıp olur dedim  ;)
Hayırlı olsun tanıtımınız Hocam  (a)

Teşekkürler ikose. Burası tam  sizlik Bir sürü bölüm var. (eğer site açılırsa)   :D

230 Siteye bedel.  Üyelik için teşekkürler.  :)

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 28 Kasım 2012, 20:42:12
230 Siteye bedel.  :)

Tanıtımınız hayırlı olsun Ender Hocam  :)
230 siteye bedel olduğunu öğrenince hemen üye oldum  :g

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 28 Kasım 2012, 21:44:58

230 siteye bedel olduğunu öğrenince hemen üye oldum  :g

Teşekkürler abcb. İnşallah 230 site kazancını verir.  :D

hakanatik01

yav yeter hee tamam döndüm PTC'ye geri bunada üye olucam çünkü tamamen geri geleyim PTCye :g :g bu kez prelunch'ı kaçırmayalım :g

fernando duymasın ama sitenin tasarımı şekli şemali neobuxtan bile güzel olmuş.ödeme almasak bile olur artık tıklması bile zevkli:g

enderege

Teşekkürler hakanatik01. Zaten benimde script hoşuma gitti. O nedenle tanıtımı yaptım. İnşallah ödemeleride scripti gibi güzel olur.  :)

sumercan