Yllix Media İle Sizde Kazanın-Haftalık Ödeme-Min. 1 Dolar

Başlatan ELANOO, 29 Kasım 2012, 12:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ELANOO

Peki..
ilgilendiğiniz için teşekkürler...
Ref linkinizi sisteme üye olduktan sonra Affiliate sisteminden alıp paylaşabilirsiniz.

richman

Siteden 6 kere ödeme aldım geçen hafta ödeme istemistim hesabımı kapatmışlar attığım ticket için cevapta vermediler siteyi kullanan varmı ?

TheLeaks

Hitleap kabul ediyormu ve nekadar hite nekadar veriyor

atLL

valla hocam tıklama başına güzel para veriyor tıklayan da alışveriş veya üye olursa 0.50$ veriyor 1$ birikti bakalım ödeme yapmasını bekliyorum

Dio

Alıntı yapılan: atLL - 24 Temmuz 2015, 20:25:23
valla hocam tıklama başına güzel para veriyor tıklayan da alışveriş veya üye olursa 0.50$ veriyor 1$ birikti bakalım ödeme yapmasını bekliyorum

peki gösterim başı veriyor mu? veriyorsa ne veriyor? ben bulamadım sitede ne verdiğini

atLL

Alıntı yapılan: Dio - 24 Temmuz 2015, 20:39:32
peki gösterim başı veriyor mu? veriyorsa ne veriyor? ben bulamadım sitede ne verdiğini
valla hocam bende anlamış değilim 1.05$ oldu nasıl oldu onu da anlamadım ortalama 1.5-2k arası tekil ziyaretçi geliyor siteme reklamlara tıklayanlara para veriyor herhalde

turion

jingling hitiyle 0.98$ kazanmıştım :D
o kadar ciddi kazandırmasa da işini ciddi yapan bi sistem. ödemeler ben kullanırken otomatikti.

sistemden soğumamun sebebi, gereksiz heyecan yaşattılar. sistemdeki hatadan dolayı hesabımda görünen 1000 küsür doları ödemediler diye soğudum :D

atLL

cok cinsel icerikli reklam var sitemin hitini dusuruyor diye kaldirdim ben 1$ oldugu gibi

tyriaeum

Alıntı yapılan: atLL - 27 Eylül 2015, 11:49:15
cok cinsel icerikli reklam var sitemin hitini dusuruyor diye kaldirdim ben 1$ oldugu gibi
Siteye ekleyeceğiniz reklam kodu sayfasında cinsel içerikli reklamları engelleyebilirdiniz.

Benim de bir sıkıntım var. Günde 400-600 tekil hiti var sitemin. Çoğu ziyaretçi ABD, Almanya, Rusya'dan. Kodları yerleştiriyorum. Gösterimler sayılıyor ama hiç bir gelir elde edemiyorum. Neden olabilir bu arkadaşlar?

recepp880

tıklama olmadıgı için bir gelir elde edemiyo olabilirsin yllix den popup kodunu sitene entegre edersen gezinirlerken altta reklam açılır küçük meblalarda olsa hiç yoktan iyidir