Yllix Media İle Sizde Kazanın-Haftalık Ödeme-Min. 1 Dolar

Başlatan ELANOO, 29 Kasım 2012, 12:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LeftSpace

2012 yılında acılmış konu,
git hesap aç 1 dolar eder
kendin acmasan bile 100 kişi cagırırsın 100 dolar :D 600 tl falan yok daha neler
bildigin kandırmaca boşuna uye olup para kazanmaya calısmıssın aldanmayın boyle scam sitelere

turion

söz konusu siteden sorunsuz anında ödeme almışlığım var. scam diyerek karalamayın :)
ref üyeye 1$ muhabbeti arkadaşın uydurması olabilir. öyle bişey hiç duymadım :)

orientblues

kuzubesle

bende kısa bir süre kullandım bu sistemi, adsense hesabım onaylanınca kaldırdım henüz 1 dolar olmadan, şimdi siteye link kısaltmayla beraber sadece oyun bölümüne koyacağım. yaptığım araştırmalarda en sağlam ödeme yapan reklam sistemlerinden birisi bu

serdarerol

Alıntı yapılan: kuzubesle - 29 Nisan 2019, 19:32:29
bende kısa bir süre kullandım bu sistemi, adsense hesabım onaylanınca kaldırdım henüz 1 dolar olmadan, şimdi siteye link kısaltmayla beraber sadece oyun bölümüne koyacağım. yaptığım araştırmalarda en sağlam ödeme yapan reklam sistemlerinden birisi bu

bende kullanıyorum bunu önceden ödeme limiti 1 dolardı 10 dolar çıkardılar aslında yine 1 dolar ama türkiyeden ödeme almak için bitcoin var sadece onada 10 dolarda ödeme yapıyor.

mustymusty

Sitemin hiti çok az olduğu için ödeme limitine ulaşamadım. Kolay değil kazanması. Hitin çok olacak.

serdarerol

Tam bir fiyasko oldu benim için 3 gündür ödemenin hesaplanmasını bekliyorum  ???