Golden

Başlatan goxyy, 03 Aralık 2012, 15:31:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

goxyy

golden olursak ref gelirleride ref tıkı başına artıyor mu?

hakanatik01

Şu sayfadan cevabını alablirsin sanırım bende emin değilim ama burdaki tabloya göre artıyor.Artsada karşılaması önemli metilli arkadaşımızla konuş önce o yarı pişman yarı değil 120 küsür refi var,golden'ın yanında Mayıstan sonra kara geçebileek yaklaşık 6-7 ay geliri olmuyor zararına tıklıyor şimdilik :) Birde yeni yıla yakın kampanya olabiliyormuş alıcaksanızda onu bekleyin diyorlar belki 70$'a falan düşer:)

https://www.neobux.com/c/gm/

yingyang16

Alıntı yapılan: goxyy - 03 Aralık 2012, 15:31:55
golden olursak ref gelirleride ref tıkı başına artıyor mu?

Evet artıyor  ;) standart bir üye kiralık refin 1 reklam  tıkından 0,005$ kazanıyor,golden üye kiralık refin 1 reklam tıkından 0,01$

Direk reflerden ;
standart üye :0.0005$
golden üye: 0.005$

Ayrıntılı bilgi : https://www.neobux.com/m/a/

Golden olmayı düşünüyorsanız 10-15 sağlam direk refiniz yoksa tavsiye etmiyoruz :D :g

goxyy

hehe  asla almam para yatıracaksam iddaa oynarım zaten. para almak için tıklıyorum üstüne $90 cebimden niye vereyim.. adprize tıklıorum ordan çıkarsa çıkar. sağol kolay gelsin sevgili  hakanatik01

goxyy

Alıntı yapılan: YingYang - 03 Aralık 2012, 15:46:32
Evet artıyor  ;) standart bir üye kiralık refin 1 reklam  tıkından 0,005$ kazanıyor,golden üye kiralık refin 1 reklam tıkından 0,01$

Direk reflerden ;
standart üye :0.0005$
golden üye: 0.005$

Ayrıntılı bilgi : https://www.neobux.com/m/a/

Golden olmayı düşünüyorsanız 10-15 sağlam direk refiniz yoksa tavsiye etmiyoruz :D :g

teşekkür ederim YingYang  her tıkamadsından mı alıyouz yoksa 4 standart tıklamasından mı?

ikose

Alıntı yapılan: goxyy - 03 Aralık 2012, 16:09:05
teşekkür ederim YingYang  her tıkamadsından mı alıyouz yoksa 4 standart tıklamasından mı?
4 turuncu reklam tıklamalarından  :)

yingyang16

Alıntı yapılan: ikose - 03 Aralık 2012, 16:13:20

4 turuncu reklam tıklamaları ve gün içinde yakalarsa diğer turuncu reklamlar ,ayrıca golden,ultimate v.s  reflerin turuncu reklam tıklamalarının hepsinden kazanırsınız  ;)

Örneğin benim üyeliğim  Sapphire  üst refim tıkladığım 10 turuncu reklamdan ve gün içinde yakaladığım turuncu reklam tıklarından kazanıyor ;)

Edit;
Ayrıca sadece turuncu (Fixed Advertisements ) reklamlarda değil  ;)
Extended Exposure   ($) :y
Standard Exposure   ($) :y

goxyy

Alıntı yapılan: ikose - 03 Aralık 2012, 16:13:20

benim direkt reflerden 10-11 tane tıklayan var boşa o zaman bana faydası yok.

hakanatik01

Kapıştırmak gibi olmasın bence en mantıklısı clixsense'de üyelik yükseltmek :) yıllıkta 17$ yılbaşı için kampanyada yaparsa kaçırmayın derim:)

Edit:Birde iyi bir upline bulursanız benim bulduğum gibi :) siz üyelik aldığınızda 2$ veriyor uplinınıza onuda geri alabilirsiniz size şuanda bile 15$ gelirki sürekli tıklayacaksanız upline ile anlaşırsanız dahda ucuza gelir.

ElisaMcCline

Kapıştırma konusu olarak ele almak niyetinde değilim ben de ama;
10-11 tane düzgün tıklayan ref zaten golden parasını çıkartıyor... Direk reflerden memnunsan, ben olsan golden almakta tereddüt dahi etmem.
Her şartta 10-11 direk refli standart olarak neoda kazanacağından daha fazla kazanacağın kesin...