Bilgioyunu.com - (SCAM)

Başlatan sayko6634, 01 Nisan 2020, 18:24:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sayko6634

Siteyi farklı bir formata taşıdığım için son gelen ödeme taleplerini de cüzdanlara yolladım daha fazla soru çözüp puan kasmaya devam etmemeniz için buradan bu açıklamayı yapıyorum halihazırdaki hesaplarda ya sıfırlanacak ya da silinecektir. Konu kapatılabilir.

ElisaMcCline

Site sahibi mevcut ödemeleri yapıp, siteyi farklı bir formata geçirdiği bilgisini verdi.
Yani artık site bir kazanç sitesi değil.

Sorun yaşayanların bilgi paylaşabilmesi için kısa bir süre daha açık kalacak ve sonra konu kliitlenecektir.

sayko6634

bu üyeler forumda ise üyeliklerini silmedim, diğer silinen üyeler uzun süredir online olmayan ve puanı 10 ila 90 arasında değişen kişilerdi. bu arkadaşlar ödeme sınırına ulaşamamış fakat puanları yüksek şuan ellerindeki puanı kayıt altına aldım siteye contact üzerinden bana doge adreslerini atarlarsa emeklerine denk gelen (100 puan için 10 doge) ve katlarını attıkları cüzdana göndereceğim çarşamba günü 19.30 a kadar bana site üzerinden dönüş yaparsanız ödemenizi yaparım, iyi forumlar. Bu 3 günlük süreçten sonra gelecek olan talepleri dikkate almayacağım.

sayko6634

Darkness isimli kullanıcının ödemesi yapılmıştır.

strenergy

Alıntı yapılan: sayko6634 - 03 Mayıs 2020, 20:21:46
Darkness isimli kullanıcının ödemesi yapılmıştır.

Ödeme için teşekkürler @sayko6634 :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

btcincome

Alıntı yapılan: sayko6634 - 03 Mayıs 2020, 19:31:49

bu üyeler forumda ise üyeliklerini silmedim, diğer silinen üyeler uzun süredir online olmayan ve puanı 10 ila 90 arasında değişen kişilerdi. bu arkadaşlar ödeme sınırına ulaşamamış fakat puanları yüksek şuan ellerindeki puanı kayıt altına aldım siteye contact üzerinden bana doge adreslerini atarlarsa emeklerine denk gelen (100 puan için 10 doge) ve katlarını attıkları cüzdana göndereceğim çarşamba günü 19.30 a kadar bana site üzerinden dönüş yaparsanız ödemenizi yaparım, iyi forumlar. Bu 3 günlük süreçten sonra gelecek olan talepleri dikkate almayacağım.

Sitedeki Contact kısmından Dogecoin adresimi gönderdim @sayko6634 ...

sayko6634

12sam ve btcincome isimli üyelere ödemelerini gönderip hesaplarını pasif hâle getirdim.

btcincome

Alıntı yapılan: sayko6634 - 04 Mayıs 2020, 14:19:35
12sam ve btcincome isimli üyelere ödemelerini gönderip hesaplarını pasif hâle getirdim.

Teşekkür ederim @sayko6634   (spk)

sayko6634

iyi forumlar, son olarak euproctis isimli arkadaşımız kaldı