İmajbux.com - (SCAM)

Başlatan strenergy, 05 Nisan 2020, 12:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdarerol

@strenergy hocam offers bölümü çalışmıyor galiba anket çözdüm ama hesabıma geçmedi bakiye   ???

strenergy

Alıntı yapılan: serdarerol - 08 Nisan 2020, 09:39:10
@strenergy hocam offers bölümü çalışmıyor galiba anket çözdüm ama hesabıma geçmedi bakiye   ???

Offer bölümünü daha denemedim ancak sitede sorunlar mevcut. Kiralık reflerin tiklamalarında da sorunlar mevcut.
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

serdarerol

@strenergy

Yüklemişler hocam foruma yazmıştım admin cevap vermiş  :y

...

ata07

@strenergy

Hocam RR'lerde hiç kıpraşma yok mu yatırımı zor tutuyorum :P

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Nisan 2020, 20:40:58
@strenergy

Ben 50RR aldım. Dün 0.20$ getirisi oldu :) Standart üyeyim 0.25$ günlük kazandırmalı. Ama birkaç güne artış gösterecek diye düşünüyorum. Upgrade üyeliklerde ise tam detaylı hesaplamadım ama bu verilerle de az da olsa kar elde edilebiliyor gibi gözüküyor :)

strenergy

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Nisan 2020, 20:40:58
@strenergy

Açıkcası ben RR lerden pek memnun değilim. Çünkü nasıl işlediğini anlamış değilim. 41 tıklama ile 0.03$ getiren ref de var 2 tık ile 0.006$ getiren ref de. Ref tıklamalarında artış var ancak tıklama artmasına rağmen kazanç artmıyor. 17 tık yaptığı görünmesine rağmen tamı tamına 0.000$ getiren bir kiralık refim olduğunu söylemiş miydim. :D

6 Nisan: 0.32 AVG
7 Nisan: 0.38 AVG
8 Nisan: 0.49 AVG

AVG artıyor tıklama adedi artıyor ancak üyelerin getirileri düşüyor nasıl oluyor anlamadım.

Upgrade düşünüyordum ancak vazgeçtim ben. :)

ata07

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 09 Nisan 2020, 21:25:58
Ben 50RR aldım. Dün 0.20$ getirisi oldu :) Standart üyeyim 0.25$ günlük kazandırmalı. Ama birkaç güne artış gösterecek diye düşünüyorum. Upgrade üyeliklerde ise tam detaylı hesaplamadım ama bu verilerle de az da olsa kar elde edilebiliyor gibi gözüküyor :)

Standart üyeliği RR kazancı %30 olduğunu varsayarsak İmaj Gold üyelik %110 kazandırıyor 3.66 Katı demek oluyor düz mantık ilerlersek. 0.2$x3.66= 0.73$ a çıkar kazanç aylık 21$ küsür dolar olur. 50RR ücreti ise 7.5$ dersek çok çok iyi fakat upgrade yapınca bu yüzdeler doğru düzgün çalışacak mı yada aynı avg'leri verecek mi tabii bunlarda var :)

strenergy

En iyisi ben buraya ekleyeyim siz kendiniz karar verin.  :)

Favori refim 17 tık yapıp kazanç getirmeyen.  :D Bunu nasıl yapabilmiş anlamış değilim.  ???

Ufuko

Alıntı yapılan: strenergy - 09 Nisan 2020, 22:54:03
En iyisi ben buraya ekleyeyim siz kendiniz karar verin.  :)

Favori refim 17 tık yapıp kazanç getirmeyen.  :D Bunu nasıl yapabilmiş anlamış değilim.  ???
Zaten görünen üzerine konuşmak gerekirse her DR nin kazancı farklılık gösteriyor. Büyük ihtimalle kiralama ayarlarını Bot ve gerçek üye karışık şeklinde yapmıştır ve reklam izleme ayarlarında da her izlenen reklam DR kazancı vermiyorsa 17 reklam tıklamış bilgisi var ama kazanç yok durumu olmuş olabilir.

strenergy

Alıntı yapılan: Ufuko - 09 Nisan 2020, 22:59:29
Zaten görünen üzerine konuşmak gerekirse her DR nin kazancı farklılık gösteriyor. Büyük ihtimalle kiralama ayarlarını Bot ve gerçek üye karışık şeklinde yapmıştır ve reklam izleme ayarlarında da her izlenen reklam DR kazancı vermiyorsa 17 reklam tıklamış bilgisi var ama kazanç yok durumu olmuş olabilir.

İşin arka planını bilemem. Sonuçta insanlar bu paketler için para ödeyecek, ödüyor. Buradan sonuç alamayacaksa üye neden yatırım yapsın. Ayrıca upgrade miktarları da pahalı. Yılların sitelerinde bile 70-90$ arası golden üyelikler mevcut iken burada bu rakam iki katı ve RR limitleri de düşük. Yıllardır alıştığımız RR limit seviyeleri golden için 2000 RR ultimate için 8000 RR dir.

Burada daha farklı bir durum var. Bu durumların çözülmesi gerekiyor ki üye yatırım yapsın.

Edit: Admin ile konuştum referans paketinin tamamını yeni RR ler ile yeniledi. Yarın tüm gün gelen RR durumuna göre konuya yazarım tekrar. :y