İmajbux.com - (SCAM)

Başlatan strenergy, 05 Nisan 2020, 12:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Alıntı yapılan: ata07 - 20 Nisan 2020, 17:38:28
Hocam aylık golden üyelikte ref paketlerini 200'lü yapması stratejik bir hata diye düşünüyorum ben niyeti iyi de olsa kötü de olsa max paket bence 100 olmalıydı. Bonus paketlerinin yorumunu editleyip daha detaylı açıklama ekledim :)

Eline sağlık kardeşim. (a)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

cimbomlu88

Kampanyadan yararlanmak için bi 90$ daha atmayı düşünüyoruz :) Yine de mevcut durumda soru işaretleri gözüküyor. Emin olamıyoruz :) Ama hesaplarımıza göre 2 yada 3 ay aktif olması güzel kazanç bırakacak gibi.

ata07

4x0.001$ geldi bugünde gridlerden :D

erden57

İmajbux tecrübem;

90$ lık yatırım yaptım. En hızlı ve düşük komisyon litecoin için onu tercih ettim. 2 saat bekledim ödeme yansımadı. Ticket attım, Türkçe dönüldü. Derdimizi anlattık vs. Sorun 0.0009LTC komisyon gönderdiğim paradan düştüğü için para hesabıma yansımamış. Yatacak dendi az önce baktım yok bilmem ne adresine ingilizce derdinizi yazın geri ödeme yapacaklar vs.

* Destek ekibi hızlı kısa sürede dönüş yapıyorlar
*Türkçe destek olması da ayrı bir güzellik
* İki kez  para hesabınıza geçecek deyip her seferinde başka bir talepte bulunmak sıkıcı ve yorucu
* Alakasız bir şekilde ödeme arcı olan siteye İngilizce yaz derdini demek abesle iştigal

Tekrar yatırım konusunda kararsız kaldım. Hesaplama yaptım oldukça karlı görünüyor. Bu da biraz korkutmuyor değil.Tecrübeli forumdaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
fcdventures.com
nedregpt.com

cimbomlu88

Biraz fazla kazandırıyor ve dağıtıyor :) Muslukları kısabilir ama Yüksek riskler almadan gitmek lazım. Mesela autopay kullanılmasını önermiyorum şu anda. Autopay daha fazla deposit yapmanıza sebep olur. Reflerinizi olabildiğince salın ;)

ata07

İlk çekimimi talep ettim bakalım :)

erden57

Hesabımı askıya aldılar. 90$ lık yatırımım da halen iade edilmedi. Ulaşabileceğim bir iletişim noktası da yok  (sns)
fcdventures.com
nedregpt.com

ata07

Alıntı yapılan: erden57 - 24 Nisan 2020, 20:24:42
Hesabımı askıya aldılar. 90$ lık yatırımım da halen iade edilmedi. Ulaşabileceğim bir iletişim noktası da yok  (sns)

Ne sebepten askıya alındı hesabınız ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: erden57 - 24 Nisan 2020, 20:24:42

Geçmiş olsun @erden57 , gerekçe belli mi ?

erden57

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Nisan 2020, 23:04:37
Geçmiş olsun @erden57 , gerekçe belli mi ?
Alıntı yapılan: ata07 - 24 Nisan 2020, 20:37:00
Ne sebepten askıya alındı hesabınız ?

Başka bir hesap açıp desteğe sordum. Bu sefer ingilizce cevap geldi ve çoklu hesap sebebi ile olduğu söylendi. Yukarıda Allah şahit sadece bu site için değil hiçbir site için çoklu hesap kullanmam. Destek için açtığım hesap da ayrı cihaz ve internetten açılmış, hiçbir reklam tıklaması yapılmamış ve sadece destek ekibine ulaşmak için kullanılmıştır.

Sorun bu da değil bana göre. Coin ödemelerinde aracı firma coin2send. iki sefer yazan rakamdan düşük yatırdığımı bahane ettiler. ilkinde %5 kesinti ile geri iade ettiler. İkincisi için de %5 kesniti yapacaklar ama ödeme için 7 iş gününe kadar sürebilir demişler. İlkinde 24 saat ikincisinde 7 iş günü. Sebep? Çok basit dünkü Coin yükselişi, bana aynı miktarda coin ödediklerinde $ bazında daha fazla ödemiş olacaklar aslında. Ama burada sorun imajbux da. Beni neden bu firmayla muhattap ediyorlar onu anlamadım. Ben parayı imajbuxa yatırdım, coin2send benim muhatabım değil ki. Defaten bunu dile getirdim ama kendiniz yazın dediler. Keza 163 referansın 76 sı için isterseniz size mail attırayım hepsi gerçek ve farklı kişilerdir dedim hatta aynı ilde olan bile 5i geçmez. Ama işlerine gelmiyor.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Her işte bir hayır vardır.
fcdventures.com
nedregpt.com