İmajbux.com - (SCAM)

Başlatan strenergy, 05 Nisan 2020, 12:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

ImajGold fiyatı 54$'a Yıllık 195$ olan paket 360$'a çekildi + RR kazançları düşürüldü.

İyi hoşta minimum RR uzatma 180 gün yapılmış bu çok saçma oldu işte (hydr) (hydr)

Casper34

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ata07 - 05 Haziran 2020, 16:40:45
ImajGold fiyatı 54$'a Yıllık 195$ olan paket 360$'a çekildi + RR kazançları düşürüldü.

İyi hoşta minimum RR uzatma 180 gün yapılmış bu çok saçma oldu işte (hydr) (hydr)
Autopa'yi kullanıyor musun hocam. Ona göre bir planlama yapmak lazım. 180 gün uzatmak hiç mantıklı bir seçenek değil. Sitenin o kadar süre ayakta kalacağını düşünmek doğru değil şu anda.

halibo

standartlara geçmi ödüyorlar bir haftadır 2 dolarlık ilk isteğim gelmedi gelmedi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 07 Haziran 2020, 14:02:26
standartlara geçmi ödüyorlar bir haftadır 2 dolarlık ilk isteğim gelmedi gelmedi

Payeer deki fee yi görünce ben ödeme istemedim bile.
Payeer Withdraw fee: 8.00% + $0.20 :D

ElisaMcCline

Bu arada az önce baktım. RR kazançları düşmüştü, 2 gündür eski düşmemiş halinden de yukarıya (%30 gibi) çıkmış ama beraberinde autopay maliyeti de artmış. İndirimsiz ücrete çekilmiş.
Yani tam hesap yapmadım ama sanki; 10 ref 1.5$ a al, sana uzatması da 1.5$ a gelsin. 1 ay sonunda da 1.5$ getirsin olmuş standartlar için.

En azından Standartlar artık zarar etmiyor diyebiliriz :D
Verdiğini geri alıyor :D

halibo

ödemem geldi pm 2.02 talep 2.00 geldi ($)

cimbomlu88

Sitede payeer haricinde birçok yöntemde kesinti yok :) RR avgleri de yukarıya çekilmiş gibi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 07 Haziran 2020, 22:44:05
Sitede payeer haricinde birçok yöntemde kesinti yok :) RR avgleri de yukarıya çekilmiş gibi.

Evet Payeer niye öyle abartılmış anlamadım  (eht) . Ödememi LTC olarak istedim ben de. 2. gün şu anda pending de.  (eht)

Standart üyeler reften zarar ediyorlardı.
Yeni düzeltme sonrasında refler artık zarar ettirmiyor. (Aslında verdiğinizi geri getiriyor)
Ancak daha önce bahsettiğim gibi sadece 10 refiniz varsa, bu reflerin uzatmalarını Pointlerle devam ettirebildiğiniz için,
uzatma maliyetiniz de olmuyor ve gelirin tamamı size kalıyor. (Günlük 0,05$ yani ayda 1.5$)

Ve son bilgi:
Ödemeyi gün sonunda tüm reklam tıklamaları ve ref tıklamaları tamamlandıktan sonra istedim. Yani o gün başka gelir olmadı.
Ertesi gün, gün sonunda tekrar kontrol edip 1 günlük geliri görmek istediğim.
1 günlük net gelir neredeyse 0,10$ . Yatırım yok, sadece reklam tıklıyorum ve puanlarla alınan ve uzatmaları puanlarla yapılan 10 ref var.
Standart bir üye için bence çok iyi :y

cimbomlu88

RR tıklarında bir düşüş var. Adminin ilgilenmesini bekliyoruz.

Bugün de düşük gelecek gibi @ElisaMcCline  ???