Starscpm.com ( SCAM )

Başlatan zekidogan, 16 Nisan 2020, 23:58:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meola147

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 18 Nisan 2020, 16:44:32
benimki de onaylandı ama tık başına kazanmak zor oluyor diye kaldırdım ben sonra  :D
Aynen popup koyarak ziyaretçileri kaçırırız banneri düşündümde benim ziyaretçim türko lduğu için yabancı reklamlara tıklamaz herhalde kullanmıycam gibi :D

meola147

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 18 Nisan 2020, 16:44:32
benimki de onaylandı ama tık başına kazanmak zor oluyor diye kaldırdım ben sonra  :D
Son olarak bir şey sormak istiyorum kullandığınız host nedir? Referanslardan iyi kazanç sağlıyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.  ($$)

serdarerol

@meola147 tıklanmasına gerek sitenize eklendikten sonra cpm  yani görüntülenme başına kazanç sağlıyorsunuz imzamdaki sitede örneğini görebilirsiniz adpays ve starcpm sitelerinin ikiside ekli ikisindende kazanç sağlıyorum görüntülenme başına

meola147

Alıntı yapılan: serdarerol - 18 Nisan 2020, 16:50:14
@meola147 tıklanmasına gerek sitenize eklendikten sonra cpm  yani görüntülenme başına kazanç sağlıyorsunuz imzamdaki sitede örneğini görebilirsiniz adpays ve starcpm sitelerinin ikiside ekli ikisindende kazanç sağlıyorum görüntülenme başına
@serdarerol Teker teker baktım ama gözümden kaçtı herhalde hangi reklam starscpmnin?

feyzagvenli

@meola147 godaddyden alan adı alıp bloggera bağladım. Açıkçası çok üstüne düşemediğim için referanstan iyi kazanç sağlıyorum diyemem  :'(

meola147

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 18 Nisan 2020, 16:55:34
@meola147 godaddyden alan adı alıp bloggera bağladım. Açıkçası çok üstüne düşemediğim için referanstan iyi kazanç sağlıyorum diyemem  :'(
Anladım çok teşekkürler... Ben de zamanında güvenilirkazanclar.com tarzı domain alıp defalarca site açma girişiminde bulundum ama 2 referansı geçemedim 10 yazı ekleyip sıkılıp bıraktım  -:)) Baya sabır istiyor. @feyzagvenli

serdarerol

@meola147 sağ tarafta 300x250 boyutunda olan reklam starcpm hocam

feyzagvenli

@meola147  Aynen öyle üstüne baya düşmek lazım  O:-)

-

@serdarerol  Bilgi için teşekkürler tekrar kodları siteme ekleyeceğim

meola147

@serdarerol ben de diyorum nerde bu reklamlar adblock açık kalmış tamamdır gördüm çok sağolun  :D Reklamların türkçe olması çok iyi olmuş ama benim sitem para kazanmakla alakalı değil maalesef oyüzden eklememeyi düşünüyorum. 100 görüntülenmeye ortalama kaç para veriyor?

serdarerol

Alıntı yapılan: meola147 - 18 Nisan 2020, 17:58:11
@serdarerol ben de diyorum nerde bu reklamlar adblock açık kalmış tamamdır gördüm çok sağolun  :D Reklamların türkçe olması çok iyi olmuş ama benim sitem para kazanmakla alakalı değil maalesef oyüzden eklememeyi düşünüyorum. 100 görüntülenmeye ortalama kaç para veriyor?

1500 görüntülenmeye 0.02 verdi bana  (hydr)
bende kaldırdım sadece hitleap otohits ve 10khits kullanarak kasıyorum