Vidoix

Başlatan Magneta1234, 17 Nisan 2020, 21:40:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Site tarafından satılan kredilerin fiyatı değişmiş arkadaşlar. İsteyenler satıştaki kredisinin fiyatını değiştirebilir fiyat yükselmiş.

sheytan38

feyzagvenli

günlerce kredi satamadım ya. var mı püf noktası?

Rankmath

günde 2 tl yi geçemediğim bir sistem. Değermi bilmiyorum çok zaman alıyor.   3 saat izlenme baydı açıkcası.

MSG

cimbomlu33

bu tür sitelerde maalsef zaman = kazanç degmiyor. yinede ufak tefek ek gelir için yararı oluyor.

buna benzer ödeme aldıgım 3 site var , ama içlerinde sanırım en iyisi youtubeabone

BySuat

Alıntı yapılan: cimbomlu33 - 29 Mart 2021, 14:31:02
bu tür sitelerde maalsef zaman = kazanç degmiyor. yinede ufak tefek ek gelir için yararı oluyor.

buna benzer ödeme aldıgım 3 site var , ama içlerinde sanırım en iyisi youtubeabone
Aynen katılıyorum. Bu site zaten önde çalışmayınca çalışmayı durduruyor. Mauseye dokunmadığım zamanlarda açıyorum 2 3 kuruş biriksin diye.

buzz

Sadece boş zamanlarımda kullanarak 1 senede 250 TL almışım. Kullanacak arkadaşlar için bilgi niteliğinde olabilir
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

sheytan38

4 gun oldu odeme gelmedi. Normalmi acaba

buzz

Alıntı yapılan: sheytan38 - 03 Nisan 2021, 06:03:24
4 gun oldu odeme gelmedi. Normalmi acaba
Bende ödeme bekliyorum.cuma gününe kadar gelir
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.