Vidoix

Başlatan Magneta1234, 17 Nisan 2020, 21:40:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheytan38

cimbomlu33

sheytan38

yapıyorlar, whatsapp iletişimleri falan çok ilgili hemen geri dönüş yapıyorlar, sadece son zamanlarda videolar azaldı o yüzden limite ulaşmak biraz zaman alıyor

Dark

Ben de üye oldum ama evet videolar az o yüzden kaç gündür sadece 2.96 tl birikebildi (kötü tarafı bi de video izleme zorunluluğu olması) youtubeabonede (burdan günlük kazancım 1tlyi geçiyor bi de refim var, takipkazan var o da fena değil) böyle bi durum yok ücretsiz üyelikle günde max 500 etkinlik yapılabiliyor.

Dark

Bugün 2 liraya yakın kazandım ilk kez bu kadar fazla video geldi yalnız saatlerimi aldı reklam izleme zorunluluğu (birçok PTC sitesinde de var hiç sevmiyorum hep zamandan çalıyor) olan videolar çoğu 700-800 saniyelik diğer sitelerim aksadı ondan bugün yani ödeme alt sınırı da fazla bence max 10 olmalı.

sheytan38

ben işim olduğu zamanlar uzun videoları açıyorum, telefonda video akıyor, onun dışında telefonda diğer sitelere bakmam gerektiği zamanlarda bu siteyi kullanmıyorum, ödeme limiti fazla, birde satışa çıkardığımız koinler çoğu zaman satılmıyor istediğimiz fiyattan, o kadar çok pazarda satış yapan varki bazen görülmüyor bile, yine de arada kullanıyorum.

Dark

Alıntı yapılan: sheytan38 - 07 Temmuz 2021, 09:25:48
ben işim olduğu zamanlar uzun videoları açıyorum, telefonda video akıyor, onun dışında telefonda diğer sitelere bakmam gerektiği zamanlarda bu siteyi kullanmıyorum, ödeme limiti fazla, birde satışa çıkardığımız koinler çoğu zaman satılmıyor istediğimiz fiyattan, o kadar çok pazarda satış yapan varki bazen görülmüyor bile, yine de arada kullanıyorum.

Evet dün bi sürü video gelmişti mesela bugün yine az neyse aktif olup ödeme almaya çalışıcam hergün bakıyorum

Dark

Bugün de en az 20 tane video geldi bi tanesi 1 saatlik (evet ve şu aktif pencereden dolayı diğer sitelerim aksıyor bi tane daha var 1 saatlik toplamda 2 saat) umarım ödüyorlardır siteye bayağı zaman harcamış olucam ve daha ilk ödemeyi alıcam.

Dark

Yeniden ödeme talebinde bulundum maile de cevap yok araya da haftasonu girdi ödemezlerse siteyi bırakacağım zaman kaybı boşuna.

Dark

Alıntı yapılan: sheytan38 - 01 Temmuz 2021, 15:17:57
yapıyorlar, whatsapp iletişimleri falan çok ilgili hemen geri dönüş yapıyorlar, sadece son zamanlarda videolar azaldı o yüzden limite ulaşmak biraz zaman alıyor

Yalnız mailime hala cevap yok ve ödeme de gelmedi