Vidoix

Başlatan Magneta1234, 17 Nisan 2020, 21:40:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Magneta1234

Merhaba arkadaşlar video izleyerek kredi kazanabileceğimiz ve kredileri de paraya çevirebileceğimiz bir site keşfettim. Kredi çevirim oranları da diğer sitelere göre gayet güzel.

Nasıl Para Kazanabilirim: Sitede diğer kullanıcıların yüklemiş oldukları videoları izleyerek kredi kazanırsınız ve bu kredileri de nakite çevirebilirsiniz.

Kredi Çevirim Oranları: Arkadaşlar 5.000 krediye 50 kuruş veriyor site. Fakat sitede şöyle güzel bir şey var ; Kredi pazarı var diğer kullanıcılara kredi satabiliyorsunuz. Ben ortalama 6.000 krediyi 1 TL koyuyorum ve satılıyor.

Dakika Başı Kazanç : 1 dakikalık video ortalama 250-300 kredi vermekte.

Para Çekme Yöntemleri : Papara ve banka hesabı

Arkadaşlar videoları izleyip kredi kazanıp paraya dönüştürmeyebilirsiniz. Onun yerine sizde videolarınızı ekleyerek Youtube'de izlenme kasabilirsiniz

Link https://www.vidoix.com/r/907

Z.K.U.D

Merhaba,

Hiç ödeme aldınız mı?

meola147

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 24 Nisan 2020, 13:23:02
Merhaba,

Hiç ödeme aldınız mı?
Ben de merak ettim ödemeniz var mı? Youtubede video izlemektense burdan ufakta olsa kazanç sağlamak mantıklı geldi. @Z.K.U.D

Magneta1234

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 24 Nisan 2020, 13:23:02
Merhaba,

Hiç ödeme aldınız mı?

Merhaba bakiyem 7 TL şuan. Minimum ödeme 10 TL. Ödeme alınca konuya ekleyeceğim.

Magneta1234

Alıntı yapılan: meola147 - 24 Nisan 2020, 17:03:41
Ben de merak ettim ödemeniz var mı? Youtubede video izlemektense burdan ufakta olsa kazanç sağlamak mantıklı geldi. @Z.K.U.D

Merhaba bakiyem 7 TL şuan. Minimum ödeme 10 TL. Ödeme alınca konuya ekleyeceğim.

feyzagvenli

Ne kadar sürede 7 TL yaptınız acaba

Magneta1234

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 24 Nisan 2020, 18:45:06
Ne kadar sürede 7 TL yaptınız acaba

Gün içerisinde fazla uğraş harcamadan 1 TL kazanıyorum genellikle . Yani 1 TL kesin olarak alıyorum günde. Saniye başına 1 kredi veriyor video izlerken. 6000 krediyi site içinde kullanıcılara 1 TL'ye satıyorum. Açıkçası bir yerimden bişey eksilmiyor. Hem garip videolar çıkıyor karşıma izliyorum hemde para kazanmış oluyorum.

feyzagvenli

Bazı siteler 2-3 günde anca 1 TL veriyor. Yine iyiymiş  :D

Magneta1234

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 24 Nisan 2020, 20:57:14
Bazı siteler 2-3 günde anca 1 TL veriyor. Yine iyiymiş  :D
https://prnt.sc/s5e7q1
Günde 2 TL kazanmışım genellikle. Dediğim gibi girmediğim günlerde oluyor ama günde 1 TL garanti 1.5 saatlik izleme ile

termal

ozur dılıyorum.papara var mı. ben musterı hızmetlerı ıle konustum.sadece banka var dedı.kozmık karıncanın bıle vıdeosu var.ben 1000 kredıyı 10 tl ye satıyorum bakalım alan olucak mı?