Neobux'a Video Reklamlar Geliyor

Başlatan yingyang16, 06 Aralık 2012, 21:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar işin şu kısmı var;
mesela, ben GPT lerden para alamıyorum. Neo yu da yarına bırakmayacağıma göre...

yani şartları karşılayan izler, karşılamayan izlemez... bu kadar basit aslında :)
Ben merakımdan arıyorum, daha 1 kere bile denk gelmedim.
Coins le falan uğraşacağımı sanmam ama göremedim hala .... Çatlayacağım :D

yingyang16

Benim video reklamlar hakkında şahsi fikrim videoları izlemeye devam ederim ,çünkü benim ek zamanımı almıyor  :y Neobux reklamlarımı tıklarken ayrı pencerede de video reklamı açıyorum videonun ne olduğuna bile bakmadan 4 neocoins geliyor  :y Benim için neocoinslerin ne zaman yatırıldığının bir önemi yok  ;) Neobux olduğu sürece nasılsa neobux da reklam tıklıyor olacağım  :g :D
NeoCoins:   1,433 bunlar kendi kendine birikmiş  8) zarar mı ? :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 07 Aralık 2012, 14:37:37
Benim video reklamlar hakkında şahsi fikrim videoları izlemeye devam ederim ,çünkü benim ek zamanımı almıyor  :y Neobux reklamlarımı tıklarken ayrı pencerede de video reklamı açıyorum videonun ne olduğuna bile bakmadan 4 neocoins geliyor  :y Benim için neocoinslerin ne zaman yatırıldığının bir önemi yok  ;) Neobux olduğu sürece nasılsa neobux da reklam tıklıyor olacağım  :g :D
NeoCoins:   1,433 bunlar kendi kendine birikmiş  8) zarar mı ? :D

hocam, şu reklamların puanları yerine, gelince bir haber verseniz ya :D
Ben mi bulamadım yerini acaba, yoksa denk mi gelmiyorum.. ???

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 14:40:31
hocam, şu reklamların puanları yerine, gelince bir haber verseniz ya :D
Ben mi bulamadım yerini acaba, yoksa denk mi gelmiyorum.. ???

Hocam şuan bende video reklamlar var mesala ;) puanların yeri de Other bölümünde görünmekte :
NeoCoins:   1,433
NeoCoins (Pending):   131

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 07 Aralık 2012, 14:55:28
Hocam şuan bende video reklamlar var mesala ;) puanların yeri de Other bölümünde görünmekte :
NeoCoins:   1,433
NeoCoins (Pending):   131

neocoin offers altında , token ads alanında, ilivid mi ???

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 15:00:06
neocoin offers altında , token ads alanında, ilivid mi ???
Gelen puanlar hesap ana sayfa da ;

Video reklamlar mevcut  adprize sayımızın hemen yanında veya hesap anasayfa da sol tarafta en altta ??? Aynı anda her iki bölümde de görünüyormuş ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 07 Aralık 2012, 15:08:35
Gelen puanlar hesap ana sayfa da ;
Video reklamlar mevcut  adprize sayımızın hemen yanında veya hesap anasayfa da sol tarafta en altta ??? Aynı anda her iki bölümde de görünüyormuş ;)

Teşekkürler, hmm evet, ben onu daha önce farkettim ama, ene bu yaa dedim es geçtim :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 15:10:27
Teşekkürler, hmm evet, ben onu daha önce farkettim ama, ene bu yaa dedim es geçtim :D
:D
Rica ederim  :) İyi bişey zarar gelmez :D

goxyy

hakanatik01

Yakalamak lazım goxxy ben de  dün yakaladım :) sadece bir soru sorayım anlayamadım bir türlü tam olarak ne demek istiyor 5000 olursak alıyoruz ,ne oluyor birşey olmuycaksa ref getirisi de yoksa izlemeyelim dizi izlerken arada tıklıyorum kendi oynuyor ama gene de bilgisayarı kasmayalım boşuna :g

5,000 NeoCoins = $1.0 for each 1000 NeoCoins = $5 ne demek bu?