Neobux'a Video Reklamlar Geliyor

Başlatan yingyang16, 06 Aralık 2012, 21:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Aralık 2012, 15:03:42
Yakalamak lazım goxxy ben de  dün yakaladım :) sadece bir soru sorayım anlayamadım bir türlü tam olarak ne demek istiyor 5000 olursak alıyoruz ,ne oluyor birşey olmuycaksa ref getirisi de yoksa izlemeyelim dizi izlerken arada tıklıyorum kendi oynuyor ama gene de bilgisayarı kasmayalım boşuna :g

5,000 NeoCoins = $1.0 for each 1000 NeoCoins = $5 ne demek bu?

5bin Neocoin biriktirdiğin zaman bin Neocoin başına $1'dan toplam $5 paraya çevirebiliyorsun 5bin Neocoin'i. Daha çok biriktirirsen birim değeri artıyor. Mesela 100bin NC biriktirirsen her bin Neocoin'i $1.7'dan paraya çevirebiliyorsun ;)

hakanatik01

Teşekkürler  :y :y orayada bakayım bundan sonra güzelmiş :g

hakanatik01

Başladım bakalım :) Tokenads kısmında  9 coinslik sadece 30'saniye olan bir hyundai reklamı var kaçırmayın:)

regortaz

Rewardingways admininin yaptığı "yamuk"tan sonra ben de girdim bakalım video işine hayırlısı :) Virool'da olduğu gibi bazı videolardan kazanamama gibi bir durum yok hangi videoyu izlediysem kredisi işlendi anında. Herhangi bir GPT sitesinden az ve geç kazandırıyor ama en azından admin sudan sebeplerle adam banlamıyor. :D

hakanatik01

Bende işlenmedi nedense :) bekleme modunda hala:)
özel birşey yapmak gerekiyormu ki acaba :)

regortaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Aralık 2012, 01:30:09
Bende işlenmedi nedense :) bekleme modunda hala:)
özel birşey yapmak gerekiyormu ki acaba :)

İşlendi'den kastım pending olarak işlenmesiydi zaten yanlış anlaşılma olmasın :) Virool offer wall üzerinden izlerken bazı videoları sonuna kadar izlesen bile izlememiş sayılıyordun :) Neo'da tüm Neocoin offerları için 30 gün bekleme süresi var, ondan sonra "Credited" olacak.

hakanatik01

Tamam ozman bende sayenizde yeni birşey keşfettim :D neoyuda öğrenicez
bu görev aslında minijobta gözükmüyor.Arkadaşlar clixsensede yapmıştır ama aslın da neoda da varmış bende neo görevleri azalttı diyordum azaltmamış yerini ve ödeme şeklini değiştirmiş bilginize:)

Answer a Few Questions About A Business's Address! (International)
In this task you'll help us answer a few questions about business's addresses.

Bu görev mesela neoda 16coins olarak duruyor:)
Matomy-task kısmında.İsteyen yapabilir zor birşey değil hatta dahamı karlı acaba normalde göreve 0,03 veriyor burdan 16coins :) sonra hesaplarım artık :g biraz coins alayaım hep 0,03 olmasın :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 09 Aralık 2012, 01:24:24
Rewardingways admininin yaptığı "yamuk"tan sonra ben de girdim bakalım video işine hayırlısı :) Virool'da olduğu gibi bazı videolardan kazanamama gibi bir durum yok hangi videoyu izlediysem kredisi işlendi anında. Herhangi bir GPT sitesinden az ve geç kazandırıyor ama en azından admin sudan sebeplerle adam banlamıyor. :D
yahu senin de rengin belli değil be regortaz.. :D :D :D

yingyang16

Dün 11 tane video yakalamışım  :g (p)

Sol tarafta yine çıktı, ilk kez no more videos yazısıyla karşılaştım :g  :D O:-)

nouma26

Videoları ne kadar süre izlemek gerekiyor?Dün bir tanesinde ilk 1 dakika açık kaldı.Gelen giden olmadı  :)