Neobux'a Video Reklamlar Geliyor

Başlatan yingyang16, 06 Aralık 2012, 21:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Aralık 2012, 03:04:44
Videoları ne kadar süre izlemek gerekiyor?Dün bir tanesinde ilk 1 dakika açık kaldı.Gelen giden olmadı  :)

Nouma bugün şöyle bir durum farkettim ,eğer birden fazla video var ise her video için 10-12 sn izleyip geçmek yetiyor ve son video bitene kadar  devam  :y ;) Ama tıkladığımızda sadece 1 video var ise 10-12 sn izlemek necoins kazandırmıyor  ;) Tek video olunca kazanmak için sonuna kadar izlemek gerekiyor  ;)

hakanatik01

Tolganın taktiği diğerlerinde işe yaradı neoda bilmem uzun videolara göre değişiyor mesela 10 dakikadan fazlaysa en az 1 dakika izleyin sonra son 20 saniyeye falan atlayıp bitirin Neoda denemedim ama işe yaraması mümkün aynı videolar heryerde :) ben neoda hepsini izledim daha doğrusu ayrı bir sayfada açtım ne halin varsa gör deyip bıraktım arada bakıp next dedim sadece  :)

ElisaMcCline

Ben de görsem iyi olacak artık.. her seferinde no more videos....
Neocoins inde falan değilim... artık inada bindi.... 1 tane de olsa göreceğim o videolardan :D :D :D

hakanatik01

Siz istediniz bulduk :P
Hiç sonuna kadar izleyemedim konusunu bilmiyorum :g izleyip biri anlatsın bari :g
http://www.youtube.com/watch?v=IPeS_r6mITw  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Aralık 2012, 03:43:10
Siz istediniz bulduk :P
Hiç sonuna kadar izleyemedim konusunu bilmiyorum :g izleyip biri anlatsın bari :g

Yaa yok, neo neden bana video göstermiyor.. derdim o :D Ona inat ettim :D

hakanatik01

Herkese aynı anda çıkıp çıkmadığını bilebilsek Onada konu açılabilir +1 video gibi:) video gelince biri yazsın bakalım biz dede varmı

nouma26

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 09 Aralık 2012, 04:24:13
Bende şu an var ve izliyorum  ???

Bende no more videos yazıyor  ;) Ben çok izledim belki ondandır  :g :D

yingyang16

Herkese aynı anda  çıkmıyormuş  :n Neye göre dağılım var çözemedim doğrusu  ???

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2012, 02:03:32
yahu senin de rengin belli değil be regortaz.. :D :D :D

Hocam napayım video izleyebileceğim bir yer kalmadı :D Hem hesabın değeri artar satana kadar :g