Task: FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE!! (International) ufak değişiklik:)

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:02:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bende deneyeyim hemen:) konuyada ekleyelim teşekürler bekeli :y :y

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Aralık 2012, 22:33:03
Bende deneyeyim hemen:) konuyada ekleyelim teşekürler bekeli :y :y

dene kardşeim. 2$ Probuxdan kaptım. 1$ da rewardingten dvm ediyo hala hatta :)

arshi

Konuyu editledim arshi emeğine sağlık :y :y (a) (a) ayrı bir konu olarak açalım dedim bundan sonra isteyen arkadaşlar bu konu altına yazabilirler yanlışları en azından bizden sonrakiler için bir rehber gibi olur:)

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/task-find-an-address-on-a-website!!-dogru-yanlislar/

sicher

clixsenseyi bilmem ama neobux ta 0.21 aldım sonradan clixsensye geçim dedim ordada malesef  0.03 mü ney aldım

ricci

Alıntı yapılan: sicher - 11 Ocak 2013, 10:14:02
clixsenseyi bilmem ama neobux ta 0.21 aldım sonradan clixsensye geçim dedim ordada malesef  0.03 mü ney aldım

Bugün ki taskta sorun yok yalnız, taskı bilenler istediği kadar yapabilir :)

sicher

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 16:02:43
Hakanatik arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ederiz...

Değişiklik yapıldı ben teşekkür ederim elisa hocam :)
GÖREVİN CF'DEN KAYNAKLANAN BİR HATA DURUMU VAR BU HATA GİDERİLENE KADAR EN UYGUN YOL @BEKELI' NIN BULMUŞ OLDUÐU YOLDUR ISTEYEN DENEYEBILIR YADA KENDI YOLUNDA GIDEBILIR:)

Düzeletirse normal şekil resimde anlatılandır şuanda ne yaparsanız yapın kafasına göre davranıyor CF;

Görevin adı:FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE!! (International) değeri 0,03

Konuyu baştan gözden geçirdik ve 2 kısıma ayırdık daha önce anlaymayan arkadaşlarımız olmuş ;Öncelikle nasıl %100 gidilebilir uzun vakit alan ama atılmanızı geciktiren yöntem;

1.Kısım;

A-)yazan linke tıklayıp yukarıda adı geçen şirket ile alkalı bir websitesimi ona bakacağız;
Cevaplardan;
1-)Hemen hemen aynı
2-)Benzeri
3-)Hiç alakası yok
4-)Site açılmıyor ki

2.Kısım;

Şirketin adresini bulma ile ilgili bu sitede adres bilgisi varmı şeklinde linklere tıklayın varsa googleda bulur zaten "Yes" diyoruz bu durumda yoksa google birşey bulmadıysa "No" diyoruz;

Hızlanmak için ipucu isteyen kullansın;

burda görüldüğü üzere linkin üstünde durduğunuz an alt köşede websitesinina dresini görebiliyorsunuz aynıysa direkt 1'i seçip 2.kısıma geçebilirsiniz 2.kısımda %80 No çıkabiliyor ama dediğim gibi çıkmayabilirde ;
Genelde cevaplar 1.kısım için 1;2.Kısım içinse No oluyor vakti olmayan bunu denesin;

elisa hocam anlatım için sağol neodan 0.6$ geldi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 31 Ocak 2013, 15:16:29
elisa hocam anlatım için sağol neodan 0.6$ geldi

Hayırlı olsun sicher :)
ben sadece yerlerini toparladım, bir araya topladım, asıl teşekkürü hakeden anlatımı yapan arkadaşlar :)
Konuda ilk satırda da belirtildiği üzere, Hakanatik arkadaşımızın paylaşımıymış :)

sicher

tamam o zaman emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler dersem herhalde bole daha iyi olur

arnutwowew