Görevler Hakkında Genel Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Bu şekilde sorarsan yapan varsada sana yardımcı olamaz, sebebi taskların çoğunun benzerlik gösteriyor olması
Hangi sitede task yapmaya çalıştığını söylersen en azından o taska bakar ne olduğunu çözebiliriz belki..
Başlığa bakılırsa sana Title altında bir link veriyor ve onun hangi katagoriye ait olduğunu bulmanı istiyor..

nuso07

hem neobux da hem de ayuwage de aynı şekil çıktı. bir ürün veriyor ulusal ya da yerel mi olduğnu soruyo sanrım. bir kaç çeviri yapmaya çalıştım ama 2 görevide tamalayamadım :(

ikose

Bende şu an task olmadığı için yardımcı olamıycamtaskı gören varsa yardımcı olacaklardır..
Ayrıca bu tip sorularımız için bölümüz var..

Edit = Konuları birleştiriyorum..

abcb

Dün neoya sık sık bakmama rağmen böyle bir task görmedim, daha doğrusu hiç task çıkmadı,
Nuso07, task çıktığı zaman uyarı konusuna yazabilirmisin  :)

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/cf-icin-task-uyarisi/315/

nuso07

Alıntı yapılan: abcb - 15 Eylül 2013, 14:32:24
Dün neoya sık sık bakmama rağmen böyle bir task görmedim, daha doğrusu hiç task çıkmadı,
Nuso07, task çıktığı zaman uyarı konusuna yazabilirmisin  :)

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/cf-icin-task-uyarisi/315/

bana çıktıda noldu hocam iki görevide yapamadım :D tabi yazarım öğrenmiş oldum :)

abcb

Teşekkür ederim  :)

Bu görevlerin bir kısmını zaten çoğumuz yapmıyoruz, ya değeri çok düşük oluyor, uğraşmaya değmiyor, ya da çok uzun ve karmaşık oluyor, biz çözene kadar task bitiyor
Uyarı konusuna yazdığın zaman yapabilen arkadaşlar yapar ve task anlatımı konusunu açarlar  :)

nuso07

Alıntı yapılan: abcb - 15 Eylül 2013, 17:38:36
Teşekkür ederim  :)

Bu görevlerin bir kısmını zaten çoğumuz yapmıyoruz, ya değeri çok düşük oluyor, uğraşmaya değmiyor, ya da çok uzun ve karmaşık oluyor, biz çözene kadar task bitiyor
Uyarı konusuna yazdığın zaman yapabilen arkadaşlar yapar ve task anlatımı konusunu açarlar  :)

haklısınız başkanım. ben teşekkür ederim :)

Coulers79

Can You Find A LinkedIn Profile For This Person? diye 6 sentlik Neobux'ta 5k kadar görev vardı. Haber veremeden kayboldu belki geri gelir.

Coulers79

Ya bu 0.89$'lık tasklardan 0.89$ veren var mı? Herkese 0.89 bize 0.01$ mı?

abcb