Görevler Hakkında Genel Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Doğruluk oranım %50 dedin, doğru kabul ettiklerinin sonundaki slaşları silmişmiydin, sadece slaşlamı ilgili acaba  ???
Bu videoda da slaşları hiç silmemiş
http://youtu.be/-A9rE-vv8VY

GameHunter

Alıntı yapılan: abcb - 15 Ekim 2014, 20:37:22
Doğruluk oranım %50 dedin, doğru kabul ettiklerinin sonundaki slaşları silmişmiydin, sadece slaşlamı ilgili acaba  ???
Bu videoda da slaşları hiç silmemiş

Sorunda orada slaşları silsem bile otomatik tekrar ekliyordu.

Neyse profilime işlememiş görev. İtiraz etmiştim sonuç verdi sanırım.

abcb

berkay2323

Does this restaurant do delivery? Yum! Bu task nasıl çözülür acaba?

abcb

gsliali30

hakanatik01

Alıntı yapılan: sefabrndk - 25 Şubat 2015, 21:07:58
Arkadaşlar CrowdFlowera Test a web application using any browser diye bir task var clixsendese 1 cent gözüküyor ama çok fena bonus veriyor ama bunu bilen çok az bende dahil nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar kısaca özer geçebilirmi??  ($)
Görevler eskisi gibi herkese gelmiyor maalesef o yüzden yardımcı olmak zorlaşıyor bende yoktu mesela bu görev ,yardımı isterken kaçıncı level olduğunuz da yazılırsa o levele sahip olup bakabilecek durum da olanlar bakıp belki yardımcı olurlar ;

Coulers79

CrowdFlower'ın Elit bölümünden girip, sitelere komisyon vermeden direkt task bedeli alınıyor diye bir şey okudum Clixsense forumunda.
Konu hakkında bilgisi olan var mı? Task yapmak için pek müsait değilim ama bir faydalanan çıkar mutlaka.

hakanatik01

Denemedim hiç bir ara denemek lazım bende ilgilenemiyorum uzun süredir.İlk fırstta araştırak bu konuyu da sen nerde okudun bulabilirsen linkide ekle bir göz atalım :)

TheLeaks

Bunları kendi sitemize nasıl ekleyebiliriz puan sistemi koyup görevleri onlara yaptıracağım . Onlarada belirli puana gelince belirli üyelik hediye falan veririm :D yardım edicek veya yol gçstericek var mı ?