Görevler Hakkında Genel Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tanıtım konularını fazlaca kirletmemek için,
ilgili tanıtımlara ait olmayan genel/basit sorularımızı, varsa yeni taleplerimizi ve bölüm hakkındaki genel bilgileri bu konuda  paylaşabiliriz.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, forumumuzda yapılan görev tanırımlarını bir araya toplamaya çalıştım.
Hatalı olan varsa lütfen bilgi verin.
Ayrıca, göremediğim/bulamadığım başkaca paylaşımlara denk gelirseniz bilgi verirseniz sevinirim...

sicher

bu clixsensede ki gorvleri ben yapamıom neden ki orda CrowdFlower var ona uye oldum ama bişe olmadı nasıl yapabilirim clikxsensede task yapmazsan ödemeyi herhallde 1 sene de anca alırsın

arshi

crowdflower a üye olmana gerek yok, ordan sadece istatikleri falan takip ediyorsun, bir de sorun çıkarsa diye iletişim bağlantıları var.

Anlatımı yapılan görevleri alıştıkça becerebilirsin aslında, bazı görevleri hiçbirimiz yapamıyoruz :)

sicher

google chrome varsa cevirir diyor herkez ama sadece dıs alanı ceviriyor ordaki gorev yapacagımız metinleri çevirmiyor onun bi ayarı mı var ki

arshi

sicher, bence hiç çeviriye bulaşma, işleri kolaylaştırmaktan ziyade daha da karmaşıklaştırıyor. Bunu ibrahim tatlıses kadar ingilizce bilen biri olarak söylüyorum :P Alıştıktan sonra rahatlıkla ilerleyebilirsin. Zaten burada anlatım yapan arkadaşlar görevlerin kolay yolunu yazıyor. Çoğu görevde hiçbir şeyi okumana bile gerek kalmıyor, otomatiğe bağlamış gibi gidiyorsun. :)

Coulers79

Neobux'da görevler daha mı avantajlı?
Bu arada dün bütün görevler gitmişdi şuan tekrar gelmiş.

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 19 Aralık 2012, 17:59:20
Neobux'da görevler daha mı avantajlı?
Bu arada dün bütün görevler gitmişdi şuan tekrar gelmiş.
Evet ama her zaman değil :) çoğunda görevler clixsense ve diğerlerine göre +0,01 daha iyi ayrıca standart üyeler için yaptığınız her 1$'lık görev için  %12 bonus geliyor.Ama eskisi gibi görev yok artık, clixsensede daha fazla görev olmaya başladı.Clixsense'nin güzelliği de günlük bonus almanızın yanında 50$ görev tamamladığınızda size 5$ bonus geliyor.Neoya göre oranlama yaparsanız 1$ da %10 gizli bonus  :P veriyor demekki.
Benim ilk tercihim neobux (ama artık almıyor beni :g) sonra clixsense.

arnutwowew

ikose

Hakaaaannnnnn, nerdesin  ???
yeni gelen taskta lista açıldı ama deneme yapacak vaktim yok  :'(
belki akşama gelip bakmaya çalışıcam..
umarım sendede liste açılmıştır..  :-[