The Hobbit: An Unexpected Journey

Başlatan arshi, 11 Aralık 2012, 20:21:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

toretn kulanmıyorum ama çok hızlı linkli sitelerim var onları atayım birinden indirin siteyide yazayım ama eklentileriniz kurulu değilse reklam görmekten bu sitelerden bıkarsınız demedi demeyin :P 720plik versiyonun linklerini çabuk silmişler siteyi vereyim 1080p gelmiş ama 6Gb :) belki orada linkler çalışıyordur bakamadım henüz olamdı 1-2 gün bekleyin beya mantar gibi heryerde türereler :) benim eklentiyle adfly falanda görünmediğinden sorun olmuyor ama siz sıkılabilrisiniz  sürekli kontrol edip film indirdiğim 2 sitem var onları attım Ö.M ile; ki biri zaten artık RIPtede adını duyuran ganool'un sitesi :P

FilmsizKalma

Bekeli buldumda, sürekli kullandığım bir yer olmadığından dolayı doğrumudur güvenilirmidir bilmiyorum
Ekte mevcut

bekeli

Ya bende bulurum. Bazı torrent siteleri iş yerinden girilmiyor. Hazır Hakan'da varken alayım demiştim.
Neyse.

FilmsizKalma

Ben direk torrent dosyasını koydum. Tıklayacaksın pc ye inecek rardan çıkart çift tıkla torrent başlar.
Bide site ismini kontorl ettimde güvenilir bir yer :)

hakanatik01

406 Not Acceptable  deyip durdu buraya yazayım 5 dakika sonra sileyim :D

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Ekim 2013, 16:01:47
406 Not Acceptable  deyip durdu buraya yazayım 5 dakika sonra sileyim :D

Putlocker varsa öncelik onda oluyor çünkü durma-devam etme olayı var sonrasıda uptobux aynı şekilde hızlı ve devam/dur özellikleri var diğerlerine bakmıyorum bile genelde;
Gelmiş gelmiş. Sil sen. Ben alıntıdan siliyorum linkleri.

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ekim 2013, 16:00:16
Ben direk torrent dosyasını koydum. Tıklayacaksın pc ye inecek rardan çıkart çift tıkla torrent başlar.

Thanks. Açık bırakayım bilgisayarı. Yarın haftasonu ama neyse pazartesi almış olurum ;)

bekeli

Ayrıca torrent varken partlarla martlarla uğraşamam Hakan :P
Oradaki çoğu download sitesi de açılmıyor iş yerinden zaten :S

hakanatik01

Toreent en sevmediğim şeydir putlocker açılır beya :P neyse editledim :D daha yeni çıktı gerçi 22sinde piyasa çıkmış 23ünde Nete düşmüş 1 haftaya heryerde bulursunuz torrenetlerde yeni tarihliyse doğrudur tarihe bakın bence 22sinden eskiyse kandırmaca olabilir;

FilmsizKalma

Bekeli 1080 p attım ben sana istersen 720p vereyim?

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ekim 2013, 16:07:40
Bekeli 1080 p attım ben sana istersen 720p vereyim?

Niye. 1080p işte mis gibi :D