Focusgames.io - (SCAM)

Başlatan MarazEfendi, 12 Ağustos 2020, 05:13:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MarazEfendi

(scm)

MarazEfendi

Ödeme #1
20.000 FGN kanıtlara eklenmiştir

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/focusgames-odemeleri/

Katildans

Hangi cüzdani kullaniyorsunuz?

MarazEfendi

Alıntı yapılan: Katildans - 14 Ağustos 2020, 03:01:42
Hangi cüzdani kullaniyorsunuz?

Ödemeleri TronLink cüzdanına yapıyor site. google chrome eklenti olarak kurup cüzdanınızı alabilirsiniz.
Cüzdanınızı açınca yukarıdaki 3 alt alta çizgi var ona tıklayın ve asset managemente basın arama bölümünde FGN yada Focus Token olarak aratıp listenize ekleyin.
Sonrasında listeden coini seçip receive basıp o adresi sitenin withdraw bölümüne yapıştırın.
Sitede withdraw yaptığınızda anında FGN microwalleta aktarılıyor coininiz. 20.000 FGN biriktiğinde FGN microwalletınızdan gece saat 2den sonra(Reset Saati) TronLink cüzdanınıza geliyor.

Konuya kendi tecrübelerime dayanarak bence yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenler bölümü ekledim. 20-30 gün emek verip daha sonra pasif olarak günde 50.000 FGN çekebileceğimizi düşünüğüm bir site bakalım ilerleyen zamanlar bize neler gösterecek.

koray4316

+1

[spoiler]Get 1 Rambo Dice Big Wins announced in the chatbox![/spoiler]

bir tek şu görevi anlamadım biliyorsanız anlatabilir misiniz?

MarazEfendi

Alıntı yapılan: koray4316 - 14 Ağustos 2020, 13:23:10
+1

[spoiler]Get 1 Rambo Dice Big Wins announced in the chatbox![/spoiler]

bir tek şu görevi anlamadım biliyorsanız anlatabilir misiniz?

25 Exp ile oynayıp 101x kazanmanız gerekiyor konuda da bahsettim.

Coupon Code bölümüne FGN2020 yazarak 10.000 FGN alabilirsiniz.

Cemoka90

Sanırım 15 level olmadan tronlinke aktarım yapılamıyor. Aktardıktan sonra onu nasıl kullanacağız nasıl işlem yapacağız acaba

MarazEfendi

Alıntı yapılan: Cemoka90 - 16 Ağustos 2020, 11:25:02
Sanırım 15 level olmadan tronlinke aktarım yapılamıyor. Aktardıktan sonra onu nasıl kullanacağız nasıl işlem yapacağız acaba

Levelle ilgisi yok.

FGN microwallet var. Yaptığınız her çekim FGN microwalletınıza gider ve orada pending olarak bekler. FGN microwalletınızda 20.000 FGN biriktiği anda TronLinkinize anında aktarım yapılır. Siz toplamda 20.000 FGN çektiniz mi ?

Walleta tıklayıp transactiona basarsanız orada görebilirsiniz.

Polonidexe TronLinkiniz ile giriş yapıp FGNlerinizi tronla trade edebilirsiniz. Dashboarda tıklayın orada trade on polonidex yazıyor ona tıklayın.

Cemoka90

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 16 Ağustos 2020, 20:20:03
Levelle ilgisi yok.

FGN microwallet var. Yaptığınız her çekim FGN microwalletınıza gider ve orada pending olarak bekler. FGN microwalletınızda 20.000 FGN biriktiği anda TronLinkinize anında aktarım yapılır. Siz toplamda 20.000 FGN çektiniz mi ?

Walleta tıklayıp transactiona basarsanız orada görebilirsiniz.

Polonidexe TronLinkiniz ile giriş yapıp FGNlerinizi tronla trade edebilirsiniz. Dashboarda tıklayın orada trade on polonidex yazıyor ona tıklayın.
Teşekkürler toplam 20k olmadı. Belki ondan tronlinkte gözükmüyor bir şey. Deneyeceğim

MarazEfendi

Super reward kazancı..

[spoiler][/spoiler]