Rucaptcha - Captcha Cöz Ruble Kazan

Başlatan smbllr424, 26 Ağustos 2020, 00:48:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

site adı: rucaptcha

site kısaca captcha cözerek ruble kazandıran bir sisteme sahip, site yıllardır ödemelerini eksiksiz yapıyor..

captchaları siteden yapmayın, sitenin izin verdiği RuCaptchabotları pc yada telefonunuza kurarak kullanın..

RuCaptchabot ların kurulumu:
botların pc ve android telefonlar için olanları mevut, ios henüz yok..

[spoiler]siteye üye olduktan sonra resimde gösterilen alana giriş yapın

resimde gösterilen alandan istediginiz botu indirip kurabilirsiniz..pc ve android mevcut..

daha sonra bota giriş yaparak sitedeki Client KEY (müşteri anahtarınızı) ekleyip captcha ları yapmaya başlayabilirsiniz..[/spoiler]

Captcha Kazanç Oranları: min. 1000 captcha 75 ruble max. 111 ruble

Ödeme Limitleri Ve Ödeme Yerleri: WebMoney, Payeer 15 ruble Yandex.Money, QIWI 16 ruble BitCoin, PerfectMoney, AdvCash 30 ruble

ödemeler hafta içi genellikle 5-10 dakika içinde hafta sonları 2 iş günü içerisinde..(çekimlerin hafta içi yapılması önerilir)

Uyarı: Client KEY (müşteri anahtarı) kimseyle paylaşmayın..

https://rucaptcha.com?from=10627112

smbllr424

smbllr424

smbllr424

sicher

Sürekli doğrulama geliyor bot programında . Bu gelecekse neden bot yapmışlar ki ?

smbllr424

Alıntı yapılan: sicher - 01 Eylül 2020, 22:28:00
Sürekli doğrulama geliyor bot programında . Bu gelecekse neden bot yapmışlar ki ?
daha kolay cözmek için..

pc versiyonunda aynı anda 2 captcha acılabiliyor,

daha seri birikiyor fakat ikinci kısım her zaman olmayabiliyor..

sicher

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Eylül 2020, 23:47:29
daha kolay cözmek için..

pc versiyonunda aynı anda 2 captcha acılabiliyor,

daha seri birikiyor fakat ikinci kısım her zaman olmayabiliyor..

Bot dediğin doğrulamayı da kendisi yapar. Zamanında bunu bile atlatan yazılımlar yazanlar vardı. sitede işini bilio :)

sadullah20

eğitim de 43 te kaldım. rusça bir yazı var galiba. bot ile de bazen bıktırıyor vallahi. bazılarında saçmalıyor. 10-15 tane çözüyorum 1 tane için  (zzz)

sicher

Alıntı yapılan: sadullah20 - 02 Eylül 2020, 01:58:41
eğitim de 43 te kaldım. rusça bir yazı var galiba. bot ile de bazen bıktırıyor vallahi. bazılarında saçmalıyor. 10-15 tane çözüyorum 1 tane için  (zzz)

Ben hiç eğitime girmedim

smbllr424

Alıntı yapılan: sadullah20 - 02 Eylül 2020, 01:58:41
@sadullah20 eğitime girmene gerek yok..

ister pc ister mobil versiyonu istersen ikisini indir..

ordan devam et..günlük ortalama 25-30 ruble alıyorum ben..eğitime hiç girmedim..

film izlerken mac izlerken tıkladım yetiyor..

5. ödeme alındı, kanıtlara eklendi  (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/rucaptcha-odemeleri/msg622612/#msg622612