Uulotto - (SCAM)

Başlatan nebu, 29 Ağustos 2020, 13:57:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Kısa günün karı (p)

Tıklama kazançlarımızı böyle arttıracağız bundan sonra. Malum, site cimri, 21 Satoshiden fazla claim yapamadık şimdiye kadar :g

[spoiler][/spoiler]

Bazinga

Aslında güzel taktik :) Fakat sürekli kazanması zor :D İlla bir süre sonra kayıplar başlar :D

nebu

Alıntı yapılan: Bazinga - 24 Ekim 2020, 13:49:45
Aslında güzel taktik :) Fakat sürekli kazanması zor :D İlla bir süre sonra kayıplar başlar :D

Maçın bitmesine 1 dakika kalmış, skor 3-0, oran 1.02 :DD Yakalarsan kaybetmen çok zor ;) Bu gibi %99'luk maçlara takılıyorum. Günde %10 kazanç bile harika bence. 1.01 oranlı 10 tane yakalasan al sana günlük %10 kazanç :g Yolumuzu bulduk yine :m

Bazinga

Alıntı yapılan: nebu - 24 Ekim 2020, 14:07:13
Maçın bitmesine 1 dakika kalmış, skor 3-0, oran 1.02 :DD Yakalarsan kaybetmen çok zor ;) Bu gibi %99'luk maçlara takılıyorum. Günde %10 kazanç bile harika bence. 1.01 oranlı 10 tane yakalasan al sana günlük %10 kazanç :g Yolumuzu bulduk yine :m
Böyle düşününce mantıklı geldi :D

nebu

Alıntı yapılan: Bazinga - 24 Ekim 2020, 14:34:35
Böyle düşününce mantıklı geldi :D

Şu illet hastalığın korkusundan evden fazla çıkamayınca kafayı sıyırdık iyice :DD

nebu

Bugün SPORTS BETTING sayesinde kasayı ikiye katladık (p) Cepten para koyup buna girilmez tabii. Tavsiyem de her zaman bu yönde olmuştur. Ancak bakiyelerinizi değerlendirmek istiyorsanız hem eğleniyorsunuz hem de kazanıyorsunuz ufak ufak ;)

Bazinga

Alıntı yapılan: nebu - 24 Ekim 2020, 19:40:37
Bugün SPORTS BETTING sayesinde kasayı ikiye katladık (p) Cepten para koyup buna girilmez tabii. Tavsiyem de her zaman bu yönde olmuştur. Ancak bakiyelerinizi değerlendirmek istiyorsanız hem eğleniyorsunuz hem de kazanıyorsunuz ufak ufak ;)
Maç sonucu dışında seçeneklerde eklense keşke :)

nebu

Bazinga

nebu

Alıntı yapılan: Bazinga - 24 Ekim 2020, 22:45:52
Umarım sürekli kazanırsınız :)

At koşar baht kazanır :D Eğlence oldu işte. Amma velakin güzel site. Severek devam ediyorum :)