Get-bitco (SCAM)

Başlatan nebu, 21 Eylül 2020, 16:47:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

(scm)

nebu

Site hiç de fena kazandırmıyor arkadaşlar. Bakiyenizin %10'u kadar günlük bonus kazanıyorsunuz ve bu güzel bir şey. Kazançlarınızla isterseniz rotate reklamı da verebilirsiniz. Reklam ücreti 6 satoshi.

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 28 Eylül 2020, 14:52:51
+1  dedee :)

@nebu

Dede diyor, bak şimdi :DD Geç baba olan arkadaşlar dede dedirtiyor bana zaten. Şimdi de sen :D

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 29 Eylül 2020, 19:46:31
Dede diyor, bak şimdi :DD Geç baba olan arkadaşlar dede dedirtiyor bana zaten. Şimdi de sen :D

:) benim oğlanın en buyuk dedesı sensın :)

brkdmn

@nebu hocam bonus kısmı ana balance a değil bonus a ekleniyor bunun hakkında Bi bilginiz var mı devam ediyor musunuz

nebu

Alıntı yapılan: brkdmn - 03 Ekim 2020, 12:27:51
@nebu hocam bonus kısmı ana balance a değil bonus a ekleniyor bunun hakkında Bi bilginiz var mı devam ediyor musunuz

Benim de dikkatimi çekti. Acaba bugüne kadar kazanılan bonusları mı gösteriyor, yoksa belli miktara gelince mi hesaba aktarılıyor çözemedim. Şu açıklamaya istinaden hesaba eklendiğini düşünüyorum:

[spoiler]Bir önceki gün en az bir faucet talep etmiş olmanız koşuluyla, mevcut hesap bakiyenize eklenen otomatik% 20 bonus alacaksınız. % 20 bonus, bir önceki günün kazancı üzerinden hesaplanır. (Not: Günlük bonus üzerinden tavsiye komisyonu ödenmez).[/spoiler]

brkdmn

Alıntı yapılan: nebu - 04 Ekim 2020, 10:55:26
Benim de dikkatimi çekti. Acaba bugüne kadar kazanılan bonusları mı gösteriyor, yoksa belli miktara gelince mi hesaba aktarılıyor çözemedim. Şu açıklamaya istinaden hesaba eklendiğini düşünüyorum:

[spoiler]Bir önceki gün en az bir faucet talep etmiş olmanız koşuluyla, mevcut hesap bakiyenize eklenen otomatik% 20 bonus alacaksınız. % 20 bonus, bir önceki günün kazancı üzerinden hesaplanır. (Not: Günlük bonus üzerinden tavsiye komisyonu ödenmez).[/spoiler]
Evet yazıyı gördüm ancak hesaba eklenmedigine eminim. Bir önceki gün claim yapmama raet hesap bakiyesi artmadı
Umarim scam olmaz bakalim

nebu

Alıntı yapılan: brkdmn - 04 Ekim 2020, 12:54:44
Evet yazıyı gördüm ancak hesaba eklenmedigine eminim. Bir önceki gün claim yapmama raet hesap bakiyesi artmadı
Umarim scam olmaz bakalim

Benim gözümde piyasada iki site var. Birisi frebitco diğeri adbtc. Diğerlerini çerezlik olarak görüyorum. Boş zamanlarda ya öderse diye tıklayıp can sıkıntısını gideriyoruz ;)

nebu

BTC'nin 14000 sınırında dolaştığı şu dönemde tıklama sayısını arttırdık :) Ödeme limitine ulaşabilsek :P