Clixsense'dede video izle kazan devri başladı..

Başlatan tolgacan86, 15 Aralık 2012, 13:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Evet clixsensedede Offers menüsü altında Matomy Videolarını izleyerek video başına $0.01 kazanabiliyoruz.. Bu şekilde check list tamamlamakta çok kolaylaştı :) 

Hayırlı olsun.. Hali hazırda 10 tane video var..

bilge8408

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Aralık 2012, 13:54:24
Evet clixsensedede Offers menüsü altında Matomy Videolarını izleyerek video başına $0.01 kazanabiliyoruz.. Bu şekilde check list tamamlamakta çok kolaylaştı :) 

Bilgi için teşekkürler. İzninizle aynen bu bilgiyi clixsense forumunda paylaşıyorum.
Herkese bol kazançlar.

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Aralık 2012, 13:54:24

Üzgünüz. Şu an için bulunduğunuz ülke için herhangi bir teklifimiz bulunmuyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

diyor  :(

tolgacan86

o videoları başka biryerde izlediyseniz o yüzdendir.. mesela neo.. tercih etmeniz gerekiyor yada ip resetleyip çerezleri silince düzelebilir denemekte fayda var.. ben şu anda 5. yi izliyorum..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Aralık 2012, 14:07:29
o videoları başka biryerde izlediyseniz o yüzdendir.. mesela neo.. tercih etmeniz gerekiyor yada ip resetleyip çerezleri silince düzelebilir denemekte fayda var.. ben şu anda 5. yi izliyorum..

Ben video izlemiyorum, ama bende de aynı uyarı çıkıyor. Önceliği içerdekilere veriyor sanırım.

yingyang16

tolgacan86

7 tane izleyebildim :) şu an resim alamıyorum ama durum bu :)

Complete your checklist and earn a bonus! How?
View PTC Ads     11 clicks     $0.056
ClixGrid Game     50 clicks     $0.00
Complete Tasks     Not required     $0.00
Complete Offers     7 offers     $0.07
Visit the Forum     3 views
Congrats! You have met the minimum
requirements for today's checklist.
Your current bonus for today will be: $0.0151
Total Earned: $0.5739   View History

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Bende de 2 tane izledim 2 tane kaldı (p) (p) (p) 0,04ekstra olucak birde bonus bu sitede çok kazandırmaya başladı neoda coinsten varzgeçebilir belki  :g :g