Clixsense'dede video izle kazan devri başladı..

Başlatan tolgacan86, 15 Aralık 2012, 13:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perviny

Bende izliyorum ama kazandırmıyor.Dün çerezleri silip ip değiştirmiştim aynı videolardan 2 defa kazanmıştım .Bugün bende anlamadım.Ceza mı veriyor ne?( Yes butonuna basmakla ilgili değil çünkü dün basmadanda bakıyordum hesabıma video bitmeden para ekleniyordu.

tolgacan86

@perviny; öncelikle hoşgeldin foruma, dün kazanıp Yes'e basmadıysan eğer bugün kazanamama nedenin bu yüzdendir. Çünkü Clixsense'de kişileri bu şekilde takip ediyor.. Siz normal prosedür ne ise onu uygulayın ve izledikten sonra YES butonunada basın..

Diğer arkadaşlar içinde şunu söyleyim, 30 saniye video için yeterli olmayabiliyor ki şu anda aktif olan çoğu video uzunluğu 7 dk ve daha fazlası o yüzden en az 1 DK izlemeniz gerekmektedir ayrıca NEXT VİDEO diye bişeye tıklamayacaksınız orada.. 1 dk izledikten sonra video penceresini kapatın direk.. Ondan sonra sıradaki videoya tıklayıp açın..

@ikose; sadece çerez değil aynı zamanda İP ilede ilgili olma ihtimali yüksek..

perviny

Yeni gelmemiştim ama hoşbulduk::)) Eee şimdi ne yapmam lazım yarın verir mi ?Bugün çabaladım ama olmuyor yarın denerim artık.Bugün birkaç tane izleyip yes'i tıklıycam bakalım ..

tolgacan86

Yapılması gerekenler şu;

1) Offers'a tıklayın
2) Video izleme görevine tıklayın
3) Tek tek her videoyu en az 1 dk izleyin (misal 1:12 yada 1:07 gibi)
4) İzlediğiniz videoyu kapatın ve sıradakini aynı şekilde izleyin
5) İzlediğiniz videolar ekranınızda yok olmayabilir problem değil sırayla izlerseniz hangisini izlediğinizi takip edebilirsiniz.
6) Hepsini izledikten sonra görev penceresini kapatın
7) Karşınıza çıkan YES butonuna tıklayın
8) Paranızı alın :) Bu kadar..

Coulers79

Şimdi hesabım açıkken kazançlar gelmeye başladı. 20 videodan 5 tanesi geldi.
1 dakika üzeri izlediklerim geldi sanırım.

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 16 Aralık 2012, 22:21:50

@ikose; sadece çerez değil aynı zamanda İP ilede ilgili olma ihtimali yüksek..
Tolgacım geçen hafta b.sayarım arızalıydı
b.sayarın harddiski değişti..
yeniden kurulum yapıldı
3 gün bıyunca internet açılmadı..
şimdi sıfırdan başladım ama
videolar hala yok  :'(
tasklara hala giremiyorum  :'(
bıraktım artık uğraşmayı..

tolgacan86

inan aklıma başka bişey gelmiyor.. Çok şaşırdım valla :(

ElisaMcCline

Aynı durum bende de var arkadaşlar... Bu cookie vs ile ilgili değil.. belki o anda kullanılan IP nin onlarda ne şekilde tanımlı olduğu ile ilgili olabilir.

ya da gerçekten çok şanssız bir durum.... ( ya da şans :P )

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Aralık 2012, 14:02:58
Aynı durum bende de var arkadaşlar... Bu cookie vs ile ilgili değil.. belki o anda kullanılan IP nin onlarda ne şekilde tanımlı olduğu ile ilgili olabilir.

ya da gerçekten çok şanssız bir durum.... ( ya da şans :P )
Herşey  sizin task yaptığınız gün benimde çokca task yapmamla başladı hocam..  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 17 Aralık 2012, 14:04:42
Herşey  sizin task yaptığınız gün benimde çokca task yapmamla başladı hocam..  :g

:D
Ok da , ortada ne aynı cookie, ne de aynı IP var. :)
Hadi bende aynı IP var... sizde ?

Benim durum neo için de geçerli bu arada... En başından bu yana, sadece 1 adet video gördüm... :)
Ki diğer task yapanlar da hala video seyredebiliyor. Bu da işin diğer yüzü :)