Clixsense'dede video izle kazan devri başladı..

Başlatan tolgacan86, 15 Aralık 2012, 13:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Yalnız değilsiniz.

Clixsense'te bana da çıkmadı videolar  ???

ElisaMcCline

Uppss :D
Utandı herhalde bu kadar konuşunca :D deneyeyim tekrar dedim :D 3 video geldi :D :D :D

Sanırım, şans/şanssızlık olayı daha çok :D

arshi

Her videonun kendine özgü id/no su var sanırım bu numaralar da IP adresiniz ya da çerez yoluyla bir bilgisayarla ilişkilendiriliyor. Neticede reklam verenin amacı videonun izleyici sayısını arttırmak, aynı kişi 30 defa izlese de izleyici sayısı 1 artar ki bu da reklamcının işine gelmez. :) Matomy nin kendisi arıza zaten denk gelirse izleriz olmuyorsa da kasmaya gerek yok.

ikose

Ben dünden beri bu konuyu düşüyorum ve sonucta
Elisa Hocamın dediği gibi olay şans/sansızlık sonuçta..
ama sonuç olarak ben mail hesabına bağlıyorum son durumu..
Bu videoları bir çok sitede 5-6 kere seyretmişimdir..
sonuçta hepsinin maili aynı olduğundan daha fazlasına izin vermiyor diye düşünmeye başladım..

Metilli

Ben de bugün 3 video izledim ve 2 tanesi işlendi hesabıma.
Başka video açılmadı bende de.
Bakalım yarında açılmazsa ya video yoktur ya da sıkıntı bizdedir

ikose

Şimdi bir sebepten dolayı çerez temizliği yapmam gerekti ve sonuç
5 video çıktı..  (p)  (p)  (p)
Elisa hocam ve bekeli  darısı başınıza  :-[
Elisa hocama Not = her işte bir hayır vardır derler hocam siz olmasaydınız düzelmeyecekti  (p) iyiki varsınız..

hakanatik01

Alıntı yapılan: Metilli - 17 Aralık 2012, 15:13:15
Ben de bugün 3 video izledim ve 2 tanesi işlendi hesabıma.
Başka video açılmadı bende de.
Bakalım yarında açılmazsa ya video yoktur ya da sıkıntı bizdedir
Sıkıntı virool'dende olabiliyor bizde neden sıkıntı olsun :P :P bir kaç sitede aynı olay var viroolun problemi biz normaliz metilli :P :g :g

Metilli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Aralık 2012, 18:16:16
Sıkıntı virool'dende olabiliyor bizde neden sıkıntı olsun :P :P bir kaç sitede aynı olay var viroolun problemi biz normaliz metilli :P :g :g

Valla biz normaliz forum olarak hakan da acaba hiç anormal arkadaşı olupta ona video çıkan var mı bugün?? :D

Coulers79

En son 2 tane çıkmıştı yes dedim. Fakat 1 haftadır video çıkmıyor.

hakanatik01

Viroool videoalrı problemli bu aralar hiç bir yerde çıkmıyor belkide kimse izlemiyor diye :g :g yeni bir düzenlemeyle geri dönerler bugünkü anket çok güzeldi mesela video bitmeden ileri gidemiyordun hiç olmadı 1 dakika adamı  tutuyordu  sitesinde o tarz bir sistemle geri gelebilirler bir takım yenilikler yapıyorlar sanırım:) Umarım bilinmeyen bir saniyede aniden kredi kazanmamızı sağlayan bir butona tıklama şeklinde bir sistem yapmazlar ozaman tüm videoyu dikkatlice izlemek lazım :D :D