PTCGeneration (SCAM)

Başlatan gokovic, 15 Aralık 2012, 17:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: ikose - 16 Aralık 2012, 18:09:33
Destek için bende geldim..  (p)
ne güzel bir görüntüsü var sitenin  8)
gözüm gönlüm açıldı..  (p)
ormanın yeşili+denizin mavisi = rizespor olmuş  (p)
hayırlı olsun tanıtımın
Bol kazançlar Gokovic  (a)
seni tekrar aramızda görmek güzel  (p)

Acaba tum reklamlara tıklayıpta günlük 0.0960 aldınızmı merak ettim değiştimi diye. bende hepsi çıkmıstı bugun 2. gün ama üyeliğim.

nouma26

Bana toplamda 0.086 geldi.Gene de iy rakam  ;)

bekeli

Tanıtımın hayırlı olsun @gokovic.
Uzun soluklu bir site olur inş.

ikose

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Aralık 2012, 18:22:20
Acaba tum reklamlara tıklayıpta günlük 0.0960 aldınızmı merak ettim değiştimi diye. bende hepsi çıkmıstı bugun 2. gün ama üyeliğim.

Balance:   $0.0860

gokovic

herkese teşekkürler. 0.0860 fena değil yinede. :y

gokovic

Upgrade tablosunu tam çözemedim ama 10$ yatırım yapsak ne gibi kar elde edeiblirz acaba.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Aralık 2012, 19:15:06
Upgrade tablosunu tam çözemedim ama 10$ yatırım yapsak ne gibi kar elde edeiblirz acaba.

10$ lık üyelik ile DR ref gelirin 5 katına çıkıypr diyelim.. %10 dan %50 ye..
Birkaç kün ref gelirini takip et, 30 gün için 5 katına çıkması senin kazancına mı değil mi karar ver ama sanmıyorum açıkçası.

varsayalım birkaç gün takip ettiğin DR gelirlerine göre ayda 3$ kazanacaksın.
Bu durumda 10$ lık üyelik sana DR gelirini 15$ yapacak.. 2$ fazladan kazanç için riske girmeyedeğmez.
Ama DR gelirin 5$ ile 10$ lık atırım bunu 5 katı olan 25$ a çıkaracaksa fazladan gelecek 10$ için denenebilir... gibi bir hesap lazım ;)

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Aralık 2012, 19:50:41
10$ lık üyelik ile DR ref gelirin 5 katına çıkıypr diyelim.. %10 dan %50 ye..
Birkaç kün ref gelirini takip et, 30 gün için 5 katına çıkması senin kazancına mı değil mi karar ver ama sanmıyorum açıkçası.

varsayalım birkaç gün takip ettiğin DR gelirlerine göre ayda 3$ kazanacaksın.
Bu durumda 10$ lık üyelik sana DR gelirini 15$ yapacak.. 2$ fazladan kazanç için riske girmeyedeğmez.
Ama DR gelirin 5$ ile 10$ lık atırım bunu 5 katı olan 25$ a çıkaracaksa fazladan gelecek 10$ için denenebilir... gibi bir hesap lazım ;)

Çok güzel özetlemişin ustad. 2-3 gün takip edeyim bakalım suan cok az gozukuyor getirisi ama . bekleyim az.

enderege

Ya bu site abartılı bence gokovic. Üyelik falan alma. 0.09$ günlük çok büyük bir rakam standart üye kazancı için. Bu rakamı ödemez bu site.  >Ödeme limitine ne kadar zamanda gelirsin ona göre bir hesap yap.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.