Mineify.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 06 Kasım 2020, 03:36:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

[spoiler]The Bitcoins high rise in price, reaching the highest price ever  USD $22,700 for 1 BTC. The past year's prediction as regards BTC is now becoming more realistic in this present day. 
BTC has become widely accepted and would also become more acceptable as the years goes by if not fully legalized as a standard means of exchange.
This paints the future in bright colors and can bring new and higher profits for our users as 2021 should be an even stronger year for Mineify and cryptocurrency in general. 

Also great news for Mineify family, we are soon partnering up with Honey, which is a browser extension for coupon codes and you will be able to use this Browser addition to find the best available codes for a discount when buying mining from Mineify.

The more great news is that we are announcing our Crypto Trading and Crypto Exchange system will be launched in 2021 Q1.

Stay tuned for more updates regarding recent news.
For now, we are giving out a 60% discount on all mining plans. To use the code go to the purchase page and enter code - 60OFF in the Purchase page coupon section.  [/spoiler]

Bitcoins fiyatta yüksek artış, şimdiye kadarki en yüksek fiyatı 22,700 BTC için 1 USD $ ' a ulaştı. BTC ile ilgili geçen yılki tahmin şu anda daha gerçekçi hale geliyor.
BTC yaygın olarak kabul edildi ve standart bir değişim aracı olarak tamamen yasallaştırılmadığı sürece yıllar geçtikçe daha kabul edilebilir hale geldi.
Bu, geleceği parlak renklerle boyar ve 2021'in genel olarak Mineify ve cryptocurrency için daha da güçlü bir yıl olması gerektiğinden, kullanıcılarımız için yeni ve daha yüksek karlar getirebilir.

Ayrıca Mineify ailesi için harika bir haber, yakında kupon kodları için bir tarayıcı uzantısı olan Honey ile ortaklık kuruyoruz ve Mineify'dan madencilik satın alırken indirim için mevcut en iyi kodları bulmak için bu tarayıcı eklentisini kullanabileceksiniz.

Daha da güzel haber şu ki, Kripto Ticaret ve Kripto değişim sistemimizin 2021 Q1'de başlatılacağını duyuruyoruz.

En son haberlerle ilgili daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.
Şimdilik, tüm madencilik planlarında %60 indirim veriyoruz. Kodu kullanmak için satın alma sayfasına gidin ve Satın Alma sayfası kuponu bölümüne code - 60OFF girin.

Kocca

Hocam refinizle üye oldum, yatırım yapmayı planlıyorum fakat rakamlar gerçek olamayacak kadar güzel. 90 dolar ile 10 TH/s alınabiliyor şu anda (60OFF koduyla) ve 2 aydan kısa sürede ROI diyor. Geriye kalan 16 ay kar diyor.

Dedikleri gibi gerçekten 2016'dan beri çalışan ve ödeme yapan bir şirket mi bunlar? Bir bilginiz var mı?

kazims

Alıntı yapılan: Kocca - 19 Aralık 2020, 01:25:17
Hocam refinizle üye oldum, yatırım yapmayı planlıyorum fakat rakamlar gerçek olamayacak kadar güzel. 90 dolar ile 10 TH/s alınabiliyor şu anda (60OFF koduyla) ve 2 aydan kısa sürede ROI diyor. Geriye kalan 16 ay kar diyor.

Dedikleri gibi gerçekten 2016'dan beri çalışan ve ödeme yapan bir şirket mi bunlar? Bir bilginiz var mı?

Domaine baktığınızda 2016 yılında açılmış. Ama o zamandan bu yana  ne yaptılar bilemiyorum. Madencilik belki yapıyorlardı sonra web sayfasına çevirdiler olayı. Yatırım işine girdiler.

Madencilik yaptıklarına dair canlı görüntü veriyorlar. Ana girişte REC yazan yere tıkladığınızda görebilirsiniz.

Bu işler riskli işler biliyorsunuz. Ben risk aldım 2 . yatırımımı yaptım 60OFF koduyla. 2 TH/s ücretsiz vermeside günlük btc toplamamıza fayda sağlamasıda güzel. Hızlı bir roi gerçekleştiriyor hem kod hem ücretsiz 2 TH/s. Yatırım yapınca minimum 5$ çekebiliyorsunuz. ( Bugün 5$ olmuş min. çekim. )

Karar sizin.

Minimum deposit 75$ olmuş.

Madencilik kesintisi almadıkları için bunu yapmışlar.

60OFF kodu ile minimum yatırımdan daha aşağıda bir limitle yatırım yapılabiliyor olunması lazım.

5 TH/s üstünde indirim uyguluyor.

Eğer yatırım yapacaksanız dikkatli kontrol edip yapın.

kazims

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/mineify-odemeleri/msg625716/#msg625716

Alınan son ödeme kanıtlara eklendi. Limit 5$ a çıkınca 2 günde bir ödeme alacağız artık nasipse.

Kocca

%60 indirim kuponuyla 300MH/s Litecoin alindi.

Aldiktan sonra adminin %80 indirim kampanyasi baslattigini gordum. Bu hem uzdu hem korkuttu. Kapatmadan once son vurgun pesinde mi acaba? :)

kazims

Alıntı yapılan: Kocca - 20 Aralık 2020, 00:12:50
%60 indirim kuponuyla 300MH/s Litecoin alindi.

Aldiktan sonra adminin %80 indirim kampanyasi baslattigini gordum. Bu hem uzdu hem korkuttu. Kapatmadan once son vurgun pesinde mi acaba? :)

bana bilgi gelmedi %80 kampanya var diye

şimdi 16 TH/s yazptım 80OFF kodu ile indirim yaptı

16 TH/s üstüne yapmış.

Bu işler riskli işler biliyorsunuz. Her zaman uyarıyoruz buradan.

Gittiği yere kadar gideceğiz artık.

nasip

not: telegramda paylaşmış az önce gördüm. Yatırım yapmayı tavsiye etmiyorum şimdilik.

Ödeme aldık bugün ama bu %80 indirim işi benide kıllandırdı. @Kocca

kazims

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/mineify-odemeleri/msg625784/#msg625784

Alınan son ödeme kanıtlara eklendi.

77104
Buy hashrate
2020-12-21 / 19:32:59
0.00932965
7b31302761779b6001af39e202e64948...
Complete

kıydım 333000 satoshiye 17 TH/s daha aldım arkadaşlar

toplamda 34.28 TH/s güç oldu

bakalım sonumuz hayır olsun

%80 lik indirim kodu kullandık

Cloud mining siteleri gerçek anlamda madencilik yapılan siteler değildir. Madencilik/Kazı işleminden çok, yatırım döngüsü üzerine kurulu sistemlerdir.
Bu sebeple, yatırım ve hyip siteleri gibi "YÜKSEK RİSK" içerir. Yatırımlarınızı buna göre yapınız. Forum yönetimi yaptığınız yatırımlardan SORUMLU DEĞİLDİR.