Maç gündemi

Başlatan tolgacan86, 16 Aralık 2012, 14:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Tebrikler Galatasaraylı arkadaşlara :) Hiçbir zaman anlamadım şu taraftar olma coşkusunu ya neyse :D

TeSLacon

Alıntı yapılan: regortaz - 16 Aralık 2012, 22:32:10
Tebrikler Galatasaraylı arkadaşlara :) Hiçbir zaman anlamadım şu taraftar olma coşkusunu ya neyse :D

Hocam gs li olmak çok farklı bir duygu anlatılmaz yaşanır...Hava gibi su gibi bir gıdadır Galatasaraylı olmak insana hayat verir  :D

enderege

Alıntı yapılan: btguven - 16 Aralık 2012, 16:05:52
Tabi ki FENERBAHÇE başka sonuç bekleyen gitsin kumda oynasın  :)

Alooo.. Kum banyosu mu yapıyorsun?

Bir beşiktaşlı olarak GS yi tebrik ediyorum. Maçtan önce Cübbeli Ahmet hocanın videosunu izlemiştim. okudum üfledim GS gol atamayacak dedi. Bekir kendi kalesine atınca adam iyi üflemiş gerçekten GS atamadı ama FB li attı dedim kendi kendime.  :D :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

btguven

Maçta 3 gol var 2 sini fenerli oyuncular attı ama tebrikler demek lazım :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: regortaz - 16 Aralık 2012, 22:32:10

öncelikle tşkler hocam :)

Emin olun çok şey kaybediyorsunuz hocam üzüldüm sizin adınıza, heleki biraz önce maç boyunca yaşadığım heyecanın verdiği tadı anlatmak çok zor :)

Ben fanatik sayılacak grup içerisinde değilim ama bu heyecanı anlamaya çalışmayada çok gerek yok, duygu adı üstünde ;) Umarım birgün GS-FB derbisini herhangi bir tarafın kazanmasını gönülden isteyerek izlersiniz ve o heyecanı tadarsınız :)

Bu arada maçtan önceki pankartada çok güldüm UA gene yaptı yapacağını :)

AnilK

Son dakikalara doğru Semih'in çıkardığı bir top vardı ama kamera açısından dolayı boş kaleye gidiyormuş gibi göründü, az kalsın kalpten gidiyordum orada :D

tolgacan86

@Anıl; hocam aynen dediğiniz gibi, boş kaleye gidiyor gibi göründü top nefesimin kesildiğini hissettim ama 2 saniye sonra taç olunca ohhhhhh diyorsun ya :) Süper ya..

lovablegs

maç saati  müsait olamadığımdan ancak yazabiliyorum bir galatasaraylı olarak  iki takımda gerçekten çok kötüydü zevksiz bir maçtı genelde öyle maçlarda fenerbahçe şansa kazanıyordu ama bu sefer olmadı çünkü şans bizden yanaydı bu sefer :)

yingyang16

hakanatik01

İzleyecek olanlar var mı bilmem haberiniz olsun kaveye gitmeyin :P Bir konuda bundan bahsetmiştik ama bulamadım şimdik yeri burasımı iddaa kısmımı onada karar veremedim ne olursa olsun deyip burda açtım konuyu artık :P

Real Madrid Galatasaray maçı 27 Kasım Çarşamba günü saat 21.45′te Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak. Real Madrid Galatasaray maçı D Smartspor'dan yayınlanacak.

Uydusu olan varsa ; Real Madrid Galatasaray Maçını Şifresiz Veren Kanallar Listesi
Sky Sports 2 (uk)/AzTV,Al Jazeera Sport +3,Al Jazeera Sport +4,Al Jazeera Sport HD1,beIN Sport 1 / HD,bTV Action / HD,C+ Liga Campeones / HD,Club RTL,CT Sport / HD,Digi Sport 1 (hun) / HD,Duhok TV,
MTV 3 Max Sport 1,Nederland 3 / HD,Rustavi 2,Rah-e-Farda,RTS 1 (serbia),RTS Deux / HD,RTÉ Two / HD,SF Zwei / HD,Sky Calcio 2 / HD,Sky Sport 1 (germany),Sky Sport 1 (italy) / HD,Sky Sport Extra HD (germany),Sky Sports *RED button, / 2HD,Smart Spor / HD,Sport 1 Select HD (ned),Sport 5 (israel) / HD,SportKlub (slovenia),SuperSport MaXimo,TV6 (sweden) / HD
TV6 Estonia,TV6 Latvia,TV6 Lithuania,TVi (portugal),Viasat Football (nor)

Turu geçersek d-smartta oldumu maçlar yazarım buraya benim tercihim skysport herşeyi anlamasanız bile  spikerleri çok iyi olduğundan  PES gibi havaya sokuyor  :D arada bakıyorum oradan bazı maçlara tavsiyede ederim favori kanallara ekleyin özellikle premier ligi sevenler ben La liga'cıyım ama ossun  :P  :D