Maç gündemi

Başlatan tolgacan86, 16 Aralık 2012, 14:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Ben ne güzel AZtv/idmantv'de izliyordum d-smarttaki maçları. Bizim azeriler kendi uydularını fırlatmışlar. Dolayısı ile Türksat'tan izlenmiyor artık.
Yukardaki kanallardan Türksat'ta olan var mı ???

hakanatik01

Rustavi varmış bak ama rusçadır dili sanırım Gürcüler rusça konuşur gibi geldi :)

http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php

Net problem olmaycaksa AZ tv nin internet sitesinin canlı kısmıda güzeldi olmadı Teledünya da olur bak onda vardı sanırım AZtv  :)

FilmsizKalma

Ya bizim evde 2 tane uydu var  2 cihazda bu dediğiniz kanallar şifreye giriyor. Şifreleri biliniyor aslında internetten felan bulunuyorda cihazlara şifre girilmiyor :)

Ben hiç uğraşmadan açıyorum interneti giriyorum siteye izliyorum maçı beyin  bedava ya bedava, niye hamballık edim. Bedava.. :))
Açayımda izleyeyim şu adamı :P sonrada özel derse kaçayım.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Kasım 2013, 16:28:08
Ya bizim evde 2 tane uydu var  2 cihazda bu dediğiniz kanallar şifreye giriyor. Şifreleri biliniyor aslında internetten felan bulunuyorda cihazlara şifre girilmiyor :)

Ben hiç uğraşmadan açıyorum interneti giriyorum siteye izliyorum maçı beyin  bedava ya bedava, niye hamballık edim. Bedava.. :))
Açayımda izleyeyim şu adamı :P sonrada özel derse kaçayım.

Tabi kota probleminiz yok bedavaya beyni kullanıyorsunuz :P

hakanatik01

İyide dediğin herkese olmaz ki beya sen hiç yavaş internetin ne demek olduğunu bilirmisin? bilemzsin hiç kullanmamışsın ki (gyk) :P  hem sen kaveden goooooooool sesini duyana kadar ben o bağıranlara katılmış olucam :P

beyin konusunda  orası öyle de bedava olsa bilen alan yok :P :S (gyk) Kabloneti olanlar AZTvden bakabilirmiş :P benim internet kablonet olduğundan şimdik baktım teledünyada AZtv duruyordu  iyiki oradan çıkarmamışlar bari :D

Bu arada Filmsizkalma imzaların acayipleşmiş tıklanmıyor link olmamışlar :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Kasım 2013, 16:50:51
Ti ti ti. Başkasının yerine imza atılır mı :P

Ben atmadım yahu, mürekkebi ıslak kalmıi onu kuruttum :P

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2013, 16:56:28
Ben atmadım yahu, mürekkebi ıslak kalmıi onu kuruttum :P

Mürekkep kurutulunca yazının altında çizgi oluşuyor mu :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Kasım 2013, 16:57:25
Mürekkep kurutulunca yazının altında çizgi oluşuyor mu :P

Çok üfledik demekki kurusun diye :P Mürekkebin fazlası alta birikmiş öyle, çizgi gibi olmuş :P