Maç gündemi

Başlatan tolgacan86, 16 Aralık 2012, 14:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

FilmsizKalma

Simple ile Şifreli maç satan ülkemizdeki yayıncıların maçlarınıda izleyebiliyorsunuz hocam :)

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2013, 21:00:12
SimpleTV neden yasal olmasın ki?

TV lerin IP leriniden TV izliyorsunuz.

Bu maçı veren TV lerin IP lerinide verirsen iyi olur bence.

Heh sıkıntı bu sanırım.Server gibi bunlar parallı mı?Her an rahatça bulabiliyormuyuz?

enderege

Benim bildiğim  paralı TV lerin IP leride paralı. Bunu satanlar serverdan paylaşıma açarak yapıyorlar.Atıyorum Lig tv  nin IP olsa seyredemeyiz diye biliyorum.

Yanlışmıyım?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Ligtv ve dsamrt dışındakiler rahat çünkü bunlar zaten kendi sitelerinden çoğu yayın yapan kanlalr örneğin Star tv tarzında istenizrse al jazeraa izlenebiliyor az tv flan internet üzerinden , ama lig tv falan haftalık maç saatine yakın bulunabiliyor bulunursa :)

FilmsizKalma

ptconur

Konuştuklarınızla alakası yok ama bu maç ile ilgili olduğu için soruyorum arkadaşlar. İlk yarı 2 veya 0 ikinci yarı 1 olur mu bu maç

nouma26

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Kasım 2013, 21:14:23
Konuştuklarınızla alakası yok ama bu maç ile ilgili olduğu için soruyorum arkadaşlar. İlk yarı 2 veya 0 ikinci yarı 1 olur mu bu maç

Ronaldo yokmuş ama ben gene de real ilk yarı 1 maç sonu 1 derim.Gs çok kötü bu aralar :(

nouma26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2013, 21:11:37
Ligtv ve dsamrt dışındakiler rahat çünkü bunlar zaten kendi sitelerinden çoğu yayın yapan kanlalr örneğin Star tv tarzında istenizrse al jazeraa izlenebiliyor az tv flan internet üzerinden , ama lig tv falan haftalık maç saatine yakın bulunabiliyor bulunursa :)

E o zaman sen bulunan yerlerin linkini veya yerini söyleyiver bize bir zahmet :D

tolgacan86

simple tv var bendede ama lig tv yayın adresleri çok kolay bulunmuyor gökhan, geçen fb-gs maçını ilk yarı donarak takılarak izledim ama ikinci yarı bulduğum tüm adresler iptaldi.. yani tadı tuzu yok pek..