Maç gündemi

Başlatan tolgacan86, 16 Aralık 2012, 14:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Çektim hocam ama yapmayın böyle BBG gibi oldu forum bir ben mi varım gidin diğer arkadaşları da izleyin :P

Not:Beni yuvarlanırken izlemek isteyen webcam'e gelsin yuvarlandım :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Kasım 2013, 17:13:42
Yoldayım :)) yukarilarida bir yere yazmistim

Tamam yahu, Pijamayla ne işin var anlamında dedim :P Dese öyle gidilmez ya, o açıdan :P :))

nouma26

Hakan senin dediğin kanalların hemen hemen hepsi şifreli Filmsizkalmanın dediği gibi.Sen bunları izleyebiliyormusun?Ben de de uydu var çünkü ama maalesef....

FilmsizKalma

Nouma dediğim gibi uydunun ya şifreyi kendi cozenden yada elle şifre girilebilenden olması gerek. Çok pahali değil bu uydular aslında. Sadece eski olanlarda yok olması için bazı uyducular program ile bu işi çözüyorlar.

nouma26

Valla benim de takip ettiğim kadarıyla artık elle veya makıneye yazılım girmeyle olmamaya başladı.Çok fazla değişkenlik  gösteriyor şifreler.Dolayısıyla server dedikleri olaya gidiliyor.Aylık atıyorum 15-20 lira vererek bütün uydulardaki  çoğu kanalları internet bağlantısı ve cihazınıza (dreambox v.b.Sanırım bir ara Ender hocam bu cihazlardan almıştı.Onun bilgisi de vardır bu konuda.)yüklenen programlar vasıtasıyla seyrediyorsunuz.

FilmsizKalma

Eskiden boyle serverlarla uygun maliyetle Digiturk yayıni alabiliniyordu superdi. Simdi sadece uydu kanallarimi ? Yoksa hala digi dsmart ta aalinabiliyor mu?

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Kasım 2013, 19:53:17
Eskiden boyle serverlarla uygun maliyetle Digiturk yayıni alabiliniyordu superdi. Simdi sadece uydu kanallarimi ? Yoksa hala digi dsmart ta aalinabiliyor mu?

Maalesef onlar gitti.Artık bildiğim hiçbir şekilde olmuyor...Sadece uydu kanlları var ....

hakanatik01

IPTV dedeikleri bişeyler var onlar damı olmuyor bu dediğinzi Digiturk dsmart vs paket halinde satılıyordua am yasal değildir sanırım :) ben olayı anlayamadım şimdik :D olmadı skystar2 tv kartı alın +progDVB tüm şifreler sizin ossun :P

FilmsizKalma

Bizim dediğimiz eskiden yasal değil ancak sıkıntısızdı :) . tv  kullanmayan biri olarak aslında ne aliciya ne şifreye ne karta ihtiyacim var;)

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Kasım 2013, 20:02:39
Bizim dediğimiz eskiden yasal değil ancak sıkıntısızdı :) . tv  kullanmayan biri olarak aslında ne aliciya ne şifreye ne karta ihtiyacim var;)
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2013, 19:58:08
IPTV dedeikleri bişeyler var onlar damı olmuyor bu dediğinzi Digiturk dsmart vs paket halinde satılıyordua am yasal değildir sanırım :) ben olayı anlayamadım şimdik :D olmadı skystar2 tv kartı alın +progDVB tüm şifreler sizin ossun :P

İp t v yi takip edemedim ama yasal olmadığı kesin :)

Skystar ile bu dediğim dreambox tarzı cihazlar aynı.Onlarda da server a ihtiyaç var.Çünkü bende  de skystar ın hd olanından var.Eskiden deneme serverlar bulurdum sitelerde.1 gün takıla takıla bakardım :)