Keobux (SCAM)

Başlatan richman, 16 Aralık 2012, 18:04:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Hort :D

Ödeme limitini $1 a düşürmek admini sarsmış sanırım, psikolojik sorunlarının başladığı yönünde çeşitli söylentiler var :P 2 gündür günlük kazanç epey düştü, konuyu açan arkadaş devam ediyor mu acaba?

enderege

Alıntı yapılan: arshi - 13 Ocak 2013, 14:55:49
Hort :D

Ödeme limitini $1 a düşürmek admini sarsmış sanırım, psikolojik sorunlarının başladığı yönünde çeşitli söylentiler var :P 2 gündür günlük kazanç epey düştü, konuyu açan arkadaş devam ediyor mu acaba?

Valla ben 0.01$ lık reklamları tıklıyordum destek için. O reklamlarda son 2-3 gündür yok. Ayrıca konu sahibine PM de attım. Cevap vermedi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Alıntı yapılan: enderege - 13 Ocak 2013, 14:58:13
Valla ben 0.01$ lık reklamları tıklıyordum destek için. O reklamlarda son 2-3 gündür yok. Ayrıca konu sahibine PM de attım. Cevap vermedi.

Hocam bende ödememi aldım reklamlar ortadan kaybolunca bırakmaya karar verdim siteyi 0.10$ mı ne bakiye var ama reklamlar gidince anlamı kalmadı ödememi aldım destek olan herkese teşekkür ederim tıklamayı bırakabiliriz  :)

ElisaMcCline

Ok ben de bırakıyorum o zaman....

hakanatik01

Alıntı yapılan: richman - 13 Ocak 2013, 15:37:22
Hocam bende ödememi aldım reklamlar ortadan kaybolunca bırakmaya karar verdim siteyi 0.10$ mı ne bakiye var ama reklamlar gidince anlamı kalmadı ödememi aldım destek olan herkese teşekkür ederim tıklamayı bırakabiliriz  :)

Bundan sonra ne getirir bilinmez ama kullanmaya devam edicek bir arkadaşımız varsa onun linkiyle değiştirelim o zaman richman ;isteyen olursa konuya linkini koyalım :)

WEBMONEY

Bu siteye tıklayanlar için 0.01$ lık 1 reklam var kaçırmayın. :D

hakanatik01

0,01lik reklam  geri döndü herhalde ben aktif olarak kullanmadığım için bilmiyorum; dünde vardı bugünde kazanç hala düşük ama yeter derseniz
7 ads $0.0220 veriyor günlük :) richman bırakıcaksa da devam eden birinin linkini koyalım :)

hakanatik01

devam eden varsa sitede ödeme yapıyorsa kazancı tekrar 0,0290'a çıkmış sitenin; gün içinde geliyorsa artıyordurda

hakanatik01

120 gündür yanıt bile yazılmamış doğal olarak SCAM

fkork

bildiğim kadarı ile kullanan var bu siteyi hala...