Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Bu kez harbiden durum çok fena 0,03 AVG  :n
Geçmiş olsun bekeli. umarım düzelir  :S

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Nisan 2013, 09:51:24
2012/04/10 - 300 RR - 11 click - AVG: 0,037 (d) (sinir) (kk) :n

Diyecek söz yok artık. Dün ticket atmıştım. Ticket'ta lütfen reflerin gerçek kişiler olduğunu ve bu durumdan kurtulmak için recycle yapmanızı tavsiye ederiz, recycle şu şekilde yapılır yazmayın demiştim.
Adam cevap olarak reflerin gerçek olduğunu ve recycle'ın nasıl yapıldığını anlatmış. Neyin kafasını yaşıyorlar bu adamlar ya :S
Bugünkü tık sayısı şu saate kadar 0 :(

Başlıkta eğer RR, AVG felan yazdıysan eğer okumadan direk kopyala yapıştır yapıyorlar muhtemelen.. :(

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Nisan 2013, 10:23:05
Başlıkta eğer RR, AVG felan yazdıysan eğer okumadan direk kopyala yapıştır yapıyorlar muhtemelen.. :(

Ticket'ı okuduğundan eminim. Çünkü yazdığım bazı detaylara dikkat çekmiş eleman.. Ama verecekleri cevap klasik :S

Yapacak birşey yok. Az önce 300 refin 95 tanesini recycle yaptım. Daha da düzelmezse sanırım kiralık ref olayını bırakacağım.. Adamlara para kazandırmanın bir anlamı yok..

sicher

@ bekeli bi ara bir konuda yorum atmıstım neden probuxa yatırım yapmayın task felan dediğini şimdi daha iyi anladım bu genel bir sorun mu oldu yeni bir uyelik açsan işe yaramaz mı ben denemek istiodum ama senin durumunu gorunce suan bekliyom

hakanatik01

Tam 2.neobux oldu demkki site :P next neobux next neobux diyordu alın size dedi :P :)

iyi bari hepimizin kötü gitmeye başlamadı arada bazı arkadaşlarımızın toparlamış gene :)  ama bence olması gerekende biraz bu hepimizin AVG'leri çok iyi olursa bu sitede daha büyük sorun olacağı anlamına gelmez mi? herkese aşırı kazandırırsa nereden gelicek bu değirmenin suyu olmayacak mı ben daha çok korkar  ve çekinirdim açıkcası eğer hepimizin AVG'leri ortalamın üstünde sürekli devam etseydi ; kendimden örnek vereyim 20$ ref aldım ay sonunda 15$ getirmiş olsalar bile[ki şuanda 2$ kardayım] bu sitenin çok kötüye gittiğini göstermez diye düşünüyorum ,ben 5$ zarar etmiş olabilirim ama belkide sizden biri 5$ kar edicektir ne herkes zarar edicek,ne herkes kazanıcak genel kural bu değilmidir devamlılık için...

örnek ben çok kar ettim bu siteden,sanırım gokovic [hacklenmese] karlı kapayacak gibi elisahoca karlı kapadı gibi Allah bozmasın Uniquehero iyi gidiyor gibi; şurda 5-6 kişi bu siteyle [kendimi saymıyorum] ciddi olarak ilgilendiyse yarı yarıya çok iyi kazançlar sağlanmıştır diye düşünüyorum olayın iç yüzünü bilmeden ki olması gerekende bu gibi geliyor bana  :)

Koca neobux örneği ortada forumumuzun %50 si neobuxı hiç sevmiyor refler şunlar bunlar diyerek ama neobux candır değil mi :P
Bir yerde şans kısmet işi refler tamamen bu siteye özgü bir durum olacağını düşünmüyorum;
saygılar sevgiler ;)
probux admin :P

ElisaMcCline

Yeni rekor :)
300 ref 1 tık :g

O 1 tık da resete 1 saat kala sıfırdı, bıraktım çıktım, ondan sonra gelmiş :D
hangibirini recyckle edeyim ki :)

arshi

O bir tık yapanı recycle edin bence, düzeni bozmasın :D

abcb

Uymayın bu Arşimet'e Hocam  (d)
Kalan 299 refi reycle yapın, pro kazanmaya devam etsin  (d)
Yazzzzıııkkk daha çok kazanması lazım  (d) :D

Pro Admin'i gelmiş buraya  (d)
Çok konuşmuş  (d) :D

enderege

Alıntı yapılan: Arshi - 11 Nisan 2013, 14:30:53
O bir tık yapanı recycle edin bence, düzeni bozmasın :D

KOPTUMMM!...  :D :D :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

f1b0n4cc1

çok önceden söylemiştim , tekrar yazıyorum . bana kalırsa , reflerin yazılmaması teknik hatalardan kaynaklı . Yani refler tıklıyor , lakin server bunu kaydedemiyor . Sizde durum nedir bilmiorum ama bende sitenin açılmadığı zamanlar çoğunlukta . örneğin , site adresini yazıyorsunuz enter lıyorsunuz , sayfa görüntülenemiyor diyor , 1-2 kez deeyince sayfa geliyor . Bu durum server yetersizliği veya da güvenlik için eklenen blockdos gibi yazılımların eseri .

buna alternatif olarak burda yazıldığı gibi , admin tarafından belirli gruplar halinda kullanıcıların tıklamaları geçersiz kılınıyor olabilir . O yüzden kimisnin anormal avg leri varken , kimilerinin işler normal gidiyor

bu iki ihtimalden ben üsttekini daha baskın buluyorum , zira avg ler normal kabul edilecek seviyenin çok ama çok altındalar

konu ile ilgili pek çok kişinin ticket vs atması lazım , çünkü üstteki gibi bir hata ise onları bilgilendirmemiz gerekmektedir , burda söylenmek çözüm değil