Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 11 Nisan 2013, 20:52:06
çok önceden söylemiştim , tekrar yazıyorum . bana kalırsa , reflerin yazılmaması teknik hatalardan kaynaklı . Yani refler tıklıyor , lakin server bunu kaydedemiyor . Sizde durum nedir bilmiorum ama bende sitenin açılmadığı zamanlar çoğunlukta . örneğin , site adresini yazıyorsunuz enter lıyorsunuz , sayfa görüntülenemiyor diyor , 1-2 kez deeyince sayfa geliyor . Bu durum server yetersizliği veya da güvenlik için eklenen blockdos gibi yazılımların eseri .

buna alternatif olarak burda yazıldığı gibi , admin tarafından belirli gruplar halinda kullanıcıların tıklamaları geçersiz kılınıyor olabilir . O yüzden kimisnin anormal avg leri varken , kimilerinin işler normal gidiyor

bu iki ihtimalden ben üsttekini daha baskın buluyorum , zira avg ler normal kabul edilecek seviyenin çok ama çok altındalar

konu ile ilgili pek çok kişinin ticket vs atması lazım , çünkü üstteki gibi bir hata ise onları bilgilendirmemiz gerekmektedir , burda söylenmek çözüm değil

Ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Kaldı ki erişim sorunu DDOS kaynaklı olabilir evet, ancak DDOS konusu erişime engel teşkil eder iç yapıya müdahalesi yoktur.
Ayrıca bahsi geçen koruma sayesinde, içeride kalan kişilerin işlemlerinin stabil yapabilmesi, server ın yorulmaması vs gibi konular da garantiye alınır.

Konunun kesinlikle hatalı yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bilerek isteyerek ve planlı olarak PayPal ile yatırım bir süre önce kaldırıldı.
O günden bugüne açılması muhtemel disputeler de bu şekilde  engellenmiş oldu. Şu anda bu sorunları yaşayan hiçkimse dispute açamaz.
Kaldı ki beni refleri yazılımlarının pili mi bitti :D ki aynı reflerle güzel gelen avg ler sapıttı.
Reflere resmen bir deadline koyulmuş.

Bu bir yazılım hatası ya da kararsızlık sebebi olamaz. Olsaydı arada çıkışlar olurdu. Bu birşeyin fişini çekmek ya da yaratırken bir deadline vererek yaratmak ile yapılabilir.

Bu konuda yeterince ve defalarca iletişime geçildi, forumda konular açıldı ve anlamsız cevaplarla konuların kapatılması seyredildi.
Sadece ikose için bu şekilde kapatılması sebebiyle 2 ya da 3 konu açıldı.
Ticketlara verilen cevaplar standar x kopyalar.
Kullanıcı adına yapılacak hiçbir girişim yoktur. Yapılabilecekler zaten yapılmıştır.
Ayrıca; Adminin biz bilgi vermesek bile bunun farkında olmadığını düşünmek bile bir hatadır. Keza gen3 scriptini kullandım ve gayet iyi biliyorum.

Ve son olarak, en azından ben kendi adıma söyleyebilirim ki, "söylenmiyorum" , bilgi veriyorum. Bir süre sonra avg leri benzer olabilecekler varsa haberleri olsun istiyorum.
Açıkçası söylenmemi gerektirecek bir durum da yok..
Received:   $485.7885
Hatta refleri salıp tekrar alım yapmayı bile deneyeceğimi yazdım daha önce de.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 11 Nisan 2013, 14:30:53
O bir tık yapanı recycle edin bence, düzeni bozmasın :D

Gitti zaten :D bana gerek kalmadı, gidecek 100 refin içindeydi :)

Kaldı 200 ref :D

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Nisan 2013, 22:54:02
Ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Kaldı ki erişim sorunu DDOS kaynaklı olabilir evet, ancak DDOS konusu erişime engel teşkil eder iç yapıya müdahalesi yoktur.
Ayrıca bahsi geçen koruma sayesinde, içeride kalan kişilerin işlemlerinin stabil yapabilmesi, server ın yorulmaması vs gibi konular da garantiye alınır.

Konunun kesinlikle hatalı yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bilerek isteyerek ve planlı olarak PayPal ile yatırım bir süre önce kaldırıldı.
O günden bugüne açılması muhtemel disputeler de bu şekilde  engellenmiş oldu. Şu anda bu sorunları yaşayan hiçkimse dispute açamaz.
Kaldı ki beni refleri yazılımlarının pili mi bitti :D ki aynı reflerle güzel gelen avg ler sapıttı.
Reflere resmen bir deadline koyulmuş.

Bu bir yazılım hatası ya da kararsızlık sebebi olamaz. Olsaydı arada çıkışlar olurdu. Bu birşeyin fişini çekmek ya da yaratırken bir deadline vererek yaratmak ile yapılabilir.

Bu konuda yeterince ve defalarca iletişime geçildi, forumda konular açıldı ve anlamsız cevaplarla konuların kapatılması seyredildi.
Sadece ikose için bu şekilde kapatılması sebebiyle 2 ya da 3 konu açıldı.
Ticketlara verilen cevaplar standar x kopyalar.
Kullanıcı adına yapılacak hiçbir girişim yoktur. Yapılabilecekler zaten yapılmıştır.
Ayrıca; Adminin biz bilgi vermesek bile bunun farkında olmadığını düşünmek bile bir hatadır. Keza gen3 scriptini kullandım ve gayet iyi biliyorum.

Ve son olarak, en azından ben kendi adıma söyleyebilirim ki, "söylenmiyorum" , bilgi veriyorum. Bir süre sonra avg leri benzer olabilecekler varsa haberleri olsun istiyorum.
Açıkçası söylenmemi gerektirecek bir durum da yok..
Received:   $485.7885
Hatta refleri salıp tekrar alım yapmayı bile deneyeceğimi yazdım daha önce de.

ben probux un müdavimi değilim , ihtimaller üzerine yazı yazdım , hiçbiri kesinlik ifade etmiyor , sizin söylediklerinizi de kendi yazımın ikinci kısmında görebilirsiniz "buna alternatif olarak burda yazıldığı gibi , admin tarafından belirli gruplar halinda kullanıcıların tıklamaları geçersiz kılınıyor olabilir" . Yazıyı genele yazdım , zira konu içerisinde sadece sizin mesajlarınız yok. Yazımın sebebi problemin çözülmesi , zira 3 grup kullanıcı var , referans gelirleri düşmeyenler , referans gelirleri arada düşenler, referans gelirleri tamamen düşenler. Probux ve neobux a sırf destek olmak için üye olduğumu ve tıklamaya çalıştıığımı biliyorsunuz , aynı tarafta olduğumuza göre , böyle bir cevabı haketmiyorum

moonisblack

sisteme para girişi yoksa dibe vurursunuz
"nekadar ekmek o kadar köfte"
admini bir konuda dürüst dr lere yansıtmıyor (yada ben öyle sanıyorum)

bekeli

Alıntı yapılan: moonisblack - 12 Nisan 2013, 01:54:05
sisteme para girişi yoksa dibe vurursunuz
"nekadar ekmek o kadar köfte"
admini bir konuda dürüst dr lere yansıtmıyor (yada ben öyle sanıyorum)
Sisteme para girişi derken dışardan yapılan girişi mi kastediyorsunuz..
Günlerdir yerlerde sürünüyordu avg'ler.
Dün 95 refi recycle yapıp 100 refin süresini uzattım. Hepsini hesaptaki para ile yaptım. Avg bi anda yükseldi.. İlk yatırımlarım hariç diğerleri hesap içerisinde döndürdüğüm para ile yaptığım yatırımlardı bundan önce de..

2012/04/10 - 300 RR - 11 click - AVG: 0,037
2012/04/11 - 300 RR - 227 click - AVG: 0,75

Ha bide admine ticket atıp nazik bir dille küfretmiştim onun etkisi de olabilir ;) Bilemiyorum. Gerçi hemen düzeldi diyemeyiz bugünkü tık sayısı şu ana kadar 13.
Dışardan para asla aktarmam bu saatten sonra. O kadar uğraşıma değdi mi kesinlikle değmedi. Zararda değilim toplam yaptığım yatırım ve aldığım parayı kıyaslarsak.
Neyse. Zaten en başta bu durumu göze alarak başlamıştım yatırıma. Yatırım yapar yapmaz SCAM da olabilirdi. En azından paramızı geri aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 12 Nisan 2013, 01:40:32
ben probux un müdavimi değilim , ihtimaller üzerine yazı yazdım , hiçbiri kesinlik ifade etmiyor , sizin söylediklerinizi de kendi yazımın ikinci kısmında görebilirsiniz "buna alternatif olarak burda yazıldığı gibi , admin tarafından belirli gruplar halinda kullanıcıların tıklamaları geçersiz kılınıyor olabilir" . Yazıyı genele yazdım , zira konu içerisinde sadece sizin mesajlarınız yok. Yazımın sebebi problemin çözülmesi , zira 3 grup kullanıcı var , referans gelirleri düşmeyenler , referans gelirleri arada düşenler, referans gelirleri tamamen düşenler. Probux ve neobux a sırf destek olmak için üye olduğumu ve tıklamaya çalıştıığımı biliyorsunuz , aynı tarafta olduğumuza göre , böyle bir cevabı haketmiyorum

Açıkçası alınmanı gerektirecek bir yazı yazdığımı düşünmüyorum f1b0n4cc1...
En azından amacım bu değildi. Yanlış yazdığım ya da anlaşılmaya mahal verecek birşey varsa kusura bakma ...
Aynı fikirde olmadığım konularda, gerekçeli fikir beyan etmemin, seni kırmaması gerekirdi diye düşünüyorum.

Konuyu daha fazla uzatmayacağım, Sadece neyi niye söyledim konusuna açıklık getireyim;
Bizler yatırım yaparak, ref alıp salarak, para yatırıp çekerek belirli müdahalelerimizin sonuçlarını görebiliyoruz.
Dolayısıyla sadece "acaba" düşüncelerinden öte, daha interaktif bilgiler paylaşıyoruz. Yapılan hareketlere aldığımız tepkileri de görüp yazıyoruz.
Ama bu ( benim için) da belirli bir yere kadar sürdü, dolayısıyla artık bunların dışında bir ömür konusu olduğunu düşünüyorum.
Ömür konusu refin yaratılma tarihine göre de olabilir, hesabın gerçek/net kazancına göre de. Bunları görebilmek için daha sonra yeniden alıp denemeyi düşünerek ref salıyorum.

Peşimden gelen ve hala o işlemlerin işe yaradığını söyleyen arkadaşlar da benim konumuma geldiğinde göreceğiz ne olduğunu.
Bunu bilebilmenin tek yolu da paylaşmak, ki benzerini yaşayan kişiler de çıkarsa bir istatistiki bilgi tutabilelim.

f1b0n4cc1

(a)

biraz inceleme yaptım , site onbux un sahibine aitmiş , verilen reklamlar ile onbux zamanında verilen sabit reklamlar aynı imiş  , bana kalırsa referanslarınızın süresi bitince kesinlikle uzatmayın , bu site sallantıda görünüyor .

lovablegs

siteye ne olmuş ya böyle bayadır okumamıştım inşallah kimse zararla kapatmaz herkes yatırmını çıkartır ....

ricci

Baştan beri standart olarak devam ediyorum, şu an 183 refim var, en düşük 280 tık alıyorum günlük, en fazla 400'ü geçiyorum (çok nadir) ama genel seviye 350 civarı. 20 günlük kazanç ile refleri uzatıyorum, geriye kalan 10 günü çekiyorum. 150'den fazla refimin 30 günden uzun süresi var. Toplamda 40 dolar yatırımım var, 80 dolar para çektim. Bunun 20 doları task kazancı. Şu an zaten kardayım, reflerde düşüş var fakat Golden arkadaşları görünce şükür diyorum :) Baştan beri herhangi bir stratejim olmadı habire kafama göre takıldım, o yüzden siteden gayet memnunum. Ama daha fazla yatırım yapıp o kadar reften günlük 5-6 tık alan arkadaşları görüncede, Adminin adam seçip istediği gibi refleri yönlendirdiğini çok rahat anlayabiliyorum. Galiba ben gözden kaçtım  :P

ElisaMcCline

Tüm refleri salmıştım 2 gün kadar önce...
Dün gece 100 ref alıp, yeni bir paketi denemeye başladım...

Resete 2.5 saat kala aldığım refler, o kadar kısa zamanda 100 ref---> 110 tıklama yapmış, oldukça iyiydi.
Ancak bugün yatıyorlar... Birkaç gün sonra tam olarak nereye doğru gittikleri de daha net belli olur sanırım :)