Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar 100 RR alıp yeni bir deneme yapıyorum. Bir 100 lük daha alacağım kesin.
Sonrasına AVG ler ve hesap durumum karar verecek :)

2013/02/14 - 100 RR - 135 click - AVG: 1,35 (p) (RR ler reset saatine 4.5 saat kala alıdı)
2013/02/15 - 100 RR - 134 click - AVG: 1,34 :y
2013/02/16 - 100 RR - 155 click - AVG: 1,55 (p)
2013/02/17 - 100 RR - 142 click - AVG: 1,42 :y
2013/02/18 - 100 RR - 143 click - AVG: 1,43 :y

6il9in

Hesabin golden degilmiydi hocam. Sankim bu avgler standart avgleri. Ayrica rr olmadigina gore golden degilsin. Probux a cebimden 5 kurus bile harcamam cok uzdu beni. Senin avgler tam tereyagli patates olmus.

Coulers79

Tereyağlı patates nasıl bir şey, iyi mi kötü mü? Bunlar standart avg'si olsaydı sevinmezdi hoca.

6il9in

Alıntı yapılan: Coulers79 - 19 Şubat 2014, 18:39:21
Tereyağlı patates nasıl bir şey, iyi mi kötü mü? Bunlar standart avg'si olsaydı sevinmezdi hoca.

Bu bir espiri. Formun kapisinda beklerken (uyelik onayi beklerken) 100 RR verilen isimdi. Probux konusunu inceleyebilirsin. Golden avgleri 1,00 gecmez. Ayrica elisa hocam neobux da 1,30-1,50 avg si var bu sevinci paylasmiyor. Ben standart oldugunu dusunuyorum. Ayrica golden olanin rr si olmaz mi ya

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 19 Şubat 2014, 18:59:19
Golden avgleri 1,00 gecmez. Ayrica elisa hocam neobux da 1,30-1,50 avg si var bu sevinci paylasmiyor. Ben standart oldugunu dusunuyorum. Ayrica golden olanin rr si olmaz mi ya

Probux konusuna yazdım. Admin avg leri iyileştirmiş diye. O zamandan beri Ref alıyorum 400 refteyim 1.3 AVG nin altına düşmedi. Hiç para çekmedim. Pazar günü 100 ref daha alacağım. ve hesap Golden. Hocanın hesapta Golden.

EDİT: Bu arada sadece Golden harcamam oldu. RR lerin ilk 100 ü için balancedan harcadım. ve bir daha para harcamadım. Yani yeni golden hesapta sadece 70$ içerdeyim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Bendemi golden olsam ama 10 tane rr aldim kafalarina gore takiliyorlar. Hocam bana boyle iyu seyler yazmayin gaza maza gelirim  :D bu aralar yatirimi birakip goldenligin keyfibi sureyim  :P

ElisaMcCline

Golden olduğumu bir bilmeyen sensin heralde bilgin :g

yaa bir süre önce saçmaladı Pro. 400+ RR ile 3-5 tık geldi. Koyverdim gitti :)
Sonra deneyeyim dedim 100RR ile baştan başlayıp, mutlu eden avg leri göremedim.
Kazandırdı ama hiç de değecek bir kazanç değildi. Istatistik paylaşımını bile yarıda bıraktım (d)

uzun süredir ayakta ve düzgün giden, standartları da  bir taraftan besleyebilen bir site için avg ler bence çok iyi şu anda. :y
paylaşıyorum işte bilgileri, bakalım böyle devam edecek mi göreceğiz :)

Walla beni de enderege gazladı :)

6il9in

Golden olduğunu biliyorum hocam ama aklıma avg ile rr olmaması takıldı. Yenilemedi heralde dedim.

Benimkilerde çoşmuş bugün 10 RR-30tık var  (p) 3,00 avg yapar.

Bir tek şu neobux tutturamadım. Reklam reseti server reseti. Derken güme gitti rrler (d) hergün farklı zamanlarda tıklamak zorunda kalıyorum. Ya bu neobux için mobilden eriş sağlayabilmek için bir program varmı formu incelemedim ama.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 20 Şubat 2014, 00:37:46
Golden olduğunu biliyorum hocam ama aklıma avg ile rr olmaması takıldı. Yenilemedi heralde dedim.

Benimkilerde çoşmuş bugün 10 RR-30tık var  (p) 3,00 avg yapar.

Bir tek şu neobux tutturamadım. Reklam reseti server reseti. Derken güme gitti rrler (d) hergün farklı zamanlarda tıklamak zorunda kalıyorum. Ya bu neobux için mobilden eriş sağlayabilmek için bir program varmı formu incelemedim ama.

Yok, bir yerden duysan da inanma :)
3G ye sorun çıkarmıyor, Tcell gibi IP havuzu büyük bir servis sağlayıcıda hiç sıkıntıbn olmaz.
Diğerlerinde sorun yaşayanlar oldu.
Ama mobil cihazlara sorun çıkartıyor ;)

6il9in

19/02/2014-----10 Rented Referrals-----38 Clicks-----3,80 AVG (ok) -----Standart

RR lerim coştu hepsinden tık gelmiş. Ya ben probux tan uzak durayim diyorum yine bulastim. Bu avg ler le yatirimsiz golden ne zaman olacagim  :))