Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Nisan 2014, 23:40:11
800 Refe çıktıktan sonra, son 4 gün toplu veriyorum.

AVG ler benim AVG ler ile aynı grafiği çiziyor. İnişler ve çıkışlar aynı. Ama dikkat ediyorum 0.03 puan seninkiler daha iyi. Bu oran 1000 refe kadar böyle devam eder. 1000 refi geçince admin bir ayar çekiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 24 Nisan 2014, 23:43:05
AVG ler benim AVG ler ile aynı grafiği çiziyor. İnişler ve çıkışlar aynı. Ama dikkat ediyorum 0.03 puan seninkiler daha iyi. Bu oran 1000 refe kadar böyle devam eder. 1000 refi geçince admin bir ayar çekiyor.

Aynı sayılır 0,03 çok da önemli bir fark değil aslında.
Çok zorlarsak;
Gün başına ortalama 1 tane kadar recycle düşüyor/düşmüyor bende. bahsettiğim üzere RR leri autorecycle a bırakmıyorum.
Farkı 0,02 ye indirir :P
bilmiyorum, eğer hiç yapmıyorsan denenebilir :)

1000 RR sonrası benim için de kafamda çözemediğim bir limit.
Nedense hiç üstüne çıkmayı istemiyorum. Hatta ne yapılabilir diye senaryo üretmeye çalışıyordum. Malum alım durunca da avg ler iniyor.
Bu bilgi iyi oldu açıkçası, daha ciddiye alıp düşüneyim ben bunu.
Benim için psikolojik barajdı şu ana kadar, o yüzden çok da ciddiye almıyordum açıkçası ama artık bir gerekçe de var.

Bilgi için teşekkürler :)

aydyar13

Alıntı yapılan: enderege - 24 Nisan 2014, 23:43:05

Ender hocam siz tümünü uzatıp recyle yapmıyordunuz değil mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 25 Nisan 2014, 00:49:36
Ender hocam siz tümünü uzatıp recyle yapmıyordunuz değil mi ?

Enderege çıkmış, daha önce paylaştığı kadarıyla cevap vereyim. Evet tümünü uzatıyor.

Ama soruda bir mantık hatası var gibi.
Recycle ile ref süre uzatma arasıda bir bağ yok.

Benim yazım üzerine soruyorsan, autorecycle ile yenilenecek refleri gitmeden önce ben kendim ücretiyle recycle yapıyorum.
Yani ref salımıyla/süre uzatımıyla hiçbir bağlantısı yok.

aydyar13

Aslında 2 farklı soru gibiydi o bağlantısı yok evet :)

Sizi biliyorum kendiniz recylce yapıyorsunuz bide yeni reflerden 10 gün tıklamayanı değiştriyordunuz diye hatırlıyorum.

Ender hocayı da merak etmiştim.

Normalde reflerimi salıyordum malum AVG 0,60 lardaydı. 350 refe düştüm şyan AVG ler 1,15 in üzerine çıkmış durumda da. yarın 101 refin süresi bitiyor tamamını uzatıp +100 ref daha kiralayıp bazılarını da ara ara recycle yapsam mı acaba diyorum yoksa salmaya devamı etsem güzel tıklayanlar var gerçi arada ama bilemedim. ??? Bir araştırayım dediydim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 25 Nisan 2014, 01:08:43
Aslında 2 farklı soru gibiydi o bağlantısı yok evet :)

Sizi biliyorum kendiniz recylce yapıyorsunuz bide yeni reflerden 10 gün tıklamayanı değiştriyordunuz diye hatırlıyorum.

Ender hocayı da merak etmiştim.

Normalde reflerimi salıyordum malum AVG 0,60 lardaydı. 350 refe düştüm şyan AVG ler 1,15 in üzerine çıkmış durumda da. yarın 101 refin süresi bitiyor tamamını uzatıp +100 ref daha kiralayıp bazılarını da ara ara recycle yapsam mı acaba diyorum yoksa salmaya devamı etsem güzel tıklayanlar var gerçi arada ama bilemedim. ??? Bir araştırayım dediydim.

:)

RR nin süresi çok az kalmışsa salınıp yeni RR de alınabilir belki ama bildiğim kadarıyla herkes buna bakmaksızın uzatıyor.
Recycle gereken RR ler ayrıca değerlendiriliyor.
Örneğin, daha geçen gün recycle yaptığım RR lerden biri, 24 saat geçmeden 8 tıklama yapmıştı, gün dönmüş ve yine tıklamış ref :)
Ama hiç tıklamayan da çıktı :)
Bu yüzden, şu kadar günü kalmışsa değiştirin/değiştirmeyin, salın/yenisini alın gibi bir bilgi paylaşmak çok da doğru olmaz sanırım :)

Yani buna bir cevap arıyorsan, bulabileceğini pek sanmıyorum ama Ender adına da konuşuyor gibi oluyorum, kendisi de geldiğinde cevap verir diyelim :)

Ayrıca, güzel tıklayanları biriktirme işi proda biraz sıkıntılı bir iş. Sanırım ben daha önce buna tosladım :)
RR lerim bir anda tıklamalarını bırakmıştı :) 300-400 RR ve 3-5 günlük tık :) Çok üzücüydü :)

Bence RR lerin geldiği havuzların muhtemelen belirli gelecek tanımlamaları da var ;)
Siz benzer havuzdan olan RR leri biriktirdiğinizde de, benzer zamanda gerçekleşen bir gelecek senaryosuyla karşı karşıya kalıyorsunuz :)
Ben daha önce yaşadığım durumdan bunu çıkardım ama belki de değildir. Sadece bir düşünce olarak paylaşayım dedim :)

Coulers79

Pro ve Neo'da bir zamanlar en kıl olduğum ref salım ücretiydi, almaya almaya unuttum.
Biri 1 adet ref tazminatını :P  hatırlatırsa sevinmiş gibi yapacağım.   :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Nisan 2014, 02:03:29
Pro ve Neo'da en kıl olduğum ref salım ücreti, hala ne kadar olduğunu bilmiyorum.
Biri 1 adet ref tazminatını :P  hatırlatırsa sevinmiş gibi yapacağım.   :D

:)

Standartlara ref başına 0,02$
Goldenlara ref başına 0,04$

Probux için golden ikinci yıllarına birşey var mı bilmiyorum ama,
Neoda golden olarak ikinci yılınız ise 0,04 yerine 0,03 oluyor.

ayrıca yine neobux için: golden yükseltme paketlerinde ilk yıl 0,05$, ilk yıldan sonra 0,02$ :)

enderege

Ben refleri hiç salmıyorum. 0 tıklı refleri bile uzatıyorum. Recycle hiç yapmıyorum. Hergün 2-3 tane sistem tarafından recycle yapılıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mtoy76

ya arkadaşlar şu 800RR den sonra nasıl yapıyorsunuz 1000Rr nin üzerine çıkmayı. Ya ödeme  almayacaksınız bir süre daha yukarı çıkacaksınız yada ödeme isterseniz 800RR yi geçemiyorsunuz. Siz nasıl yapıyorsanız bir anlatıverin. Varmı bir püf noktası