Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

@Metilli,

Haklısın, katılıyorum. Zaten task yapanların hemen hemen hepsi sizinle aynı görüşte.
Ancak task demek zaman demek. Vakit lazım. Bide her taske alınmıyoruz bu aralar.
Çin hotellerine giremiyorum ve probuxta sadece o görev var.
Kiralık refler herhangi bir zaman gerektirmiyor.

Zaten biz yapabildiğimiz zaman taskimizi yapıyorz. C.sense, neo Allah ne verdiyse.
PTC, ref, kiralık ref ek gelir olsun diye. Gelirlerimizi artırsın diye.

Metilli

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Aralık 2012, 20:07:17
@Metilli,
Zaten biz yapabildiğimiz zaman taskimizi yapıyorz. C.sense, neo Allah ne verdiyse.
PTC, ref, kiralık ref ek gelir olsun diye. Gelirlerimizi artırsın diye.

Evet evet zaman alıyor ancak benim düşüncem 1 saat az oyun oynarım onun yerine para kazanırım.
Ben bir hesap yaptım csense neo veya prodan task yaparak günde 1 dolar bile kazansam yaza 6 ay var kafadan toplam 180 gün ediyor ve o da 180 dolar eder. Neoda da reflerim 140 gün daha var ordan da günlük 0.5 ile 1 arası kazanıyorum. Ediyor bana 100 dolar o da ediyor 280*1.75=490 Lira para. Yazın tatilimi kendim karşılayıp arkadaşlarla geçirmeyi planlıyorum hemde kendi kazandığım parayla :) Öğrenci olduğum için büyük şey olur eğer yapabilirsem bu hayalimi benim için :)

ElisaMcCline

bekeli zaten bana da tercüman olmuş, ben yazıp yazmamakta çok kararsız kalmıştım.

Task yapamayanlar da var bu arada. Herkes kendince bir yok deniyor.. İmkanı olan (para-zaman) kendi imkanına göre biri ya da ikisini de.

metilli arkadaşımız taze neo-zede lerden :)

Metilli

Yok elisa hocam yanlış anlamasın kimse tabi ki de öyle :) Hani bende sizlerin sayesinde taskı sevdim. Eğer forumdaki crowdflower görevleri açıklamaları olmasa yapmazdım bende :) Bir başlayınca sarınca da bırakılmıyor :)

Neobux batmasın %24 veriyo bana ağustosa kadar bonus olarak :D
Probux zaten kafadan fazla fazla veriyor bonusa gerek yok :D
C.sense batabilir ama o az veriyo cimri :D

ElisaMcCline

:)
2012/12/25 - 200 RR -  369 click - AVG: 1,84 :y (p) (p) (p)

Tam da bugün standart arkadaşlar için hesap yaptığım avg gelmiş :)
Bir de golden olarak ben ref kazancımı hesaplamak istedim ..Tabii ki ek bir golden ücreti var.... bu hesap sadece refin ne kazandırdığı hesabı.

Standart üyelikte bu avg ile 100 ref ile günlük net kazanç 0,25$ dı... Ayda 7.5$ yapar

Golden kar/zarar avg si 0,66666  -----> 0,67
1,84 - 0,67 ---Z 1.17 net kazanç avg si. ---> 100 ref için 1.17$ günlük net kazanç  :y
200 refim olduğunu düşünürsek 2.34$  (p) ---> Ayda 70.2$  (p)

yani hergün bu şekilde devam etmesi halinde, 63$ a aldığım golden ücretini de 28.6 günde çıkarmış oluyorum :D :D :D
Tabii ki böyle devam etmeyecek, ama düşüncesi de iyi gelmiyor desem yalan olur şimdi :P :P :P

Bu arada garip bir tesadüf oldu :D

genel ortalama 1.84 avg gelmesi durumunda 1 ay sonra;
( tabii ki hesap teoride, sonuçta golden 200 ref ile başlayamıyor ve zaten tüm ay için genel AVG 1.84 gelmez :) )
100 refli standart üye ay sonunda 7.5$ net kazanç :D ( 100 ref harcaması düşüldükten sonra )
200 refli golden üye de ay sonunda 7.2$ kazanç :D ( 200 ref ve golden ücreti düşüldükten sonra)

Hala üye olmayan kaldı mı :g O kadar gaz veriyoruz yahu :g

hakanatik01

Hocam bu AVG 200 RR -  369 clic tık sayısınn ref sayısına bölümündenmi bulunyor:)

nouma26

hakanatik01

Tamam teşekkürler :y :y  O Zaman benim patates kızartmaları olmuşta yanmaya başlıyor  :g :g
7 saatleri var tıklamayanların tıklaması için  109 /50 =2,18  (p) (p) :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Aralık 2012, 07:03:57
Tamam teşekkürler :y :y  O Zaman benim patates kızartmaları olmuşta yanmaya başlıyor  :g :g
7 saatleri var tıklamayanların tıklaması için  109 /50 =2,18  (p) (p) :P
Phh, boşver sen onu.. Saat sabah 5 te reset ;)
bu sayfadan başında beklemeden, parmak hesabı yapmadan günlük takip et ;) 
İlk gün benimkiler de sapıtmıştı, resetten 2.5 saat önce aldım, ona rağmen 2.5 saatte 100 ref 137 tık yapmıştı.... :g
Akılları başlarına geliyor sonra, merak etme :g

hakanatik01

Doğru aslında bobverdim verdiğiniz linke bile bakmadım :g :g  daha çok sinri bozukluğu olur niye tıklamıyorlar diye :P  :P :P :P aldık gitti gelen gelicek gelmeyen gelmiyecek  :g :g