Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2012, 21:59:19
:D :D :D
Enderege de var, hmm. :D
Bir söz vardı, analar taş yesin, yarımşardan beş yesin gibi birşeydi galiba :D :D :D O geldi şimdi aklıma :D
Yanlız bize düşen yumurta olmayacak sanırım :D :D :D

Evet arkadaşlar, yok mu arttıran :D 10 goldena kadar yolu var.. yiyeceksek hissedelim bari :D :D :D

Ben anlamam  10 golden falan. Benim zararın %100 ü karşılanacak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Aralık 2012, 21:59:19
:D :D :D
Enderege de var, hmm. :D
Bir söz vardı, analar taş yesin, yarımşardan beş yesin gibi birşeydi galiba :D :D :D O geldi şimdi aklıma :D
Yanlız bize düşen yumurta olmayacak sanırım :D :D :D

Evet arkadaşlar, yok mu arttıran :D 10 goldena kadar yolu var.. yiyeceksek hissedelim bari :D :D :D

Hocam ben 2 gündür bi atak yapıyom Golden için ama direkten dönüyom. Dün Stoke bugün livorno çok güzel paralar kaçırdım. Varbi keramet bakalım ne çıkçak alamdım bi türlü :)

tolgacan86

Valla ben dediğim gibi yarısına razıyım, ha yok ben kâr ettim param var dersende %100 'e bağlarız o işi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2012, 22:01:54
Ben anlamam  10 golden falan. Benim zararın %100 ü karşılanacak.

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 30 Aralık 2012, 22:03:45
Valla ben dediğim gibi yarısına razıyım, ha yok ben kâr ettim param var dersende %100 'e bağlarız o işi :)

Hatta indirimden sonrası için, golden güncel değerinden, 70$ dan hesaplanacak da dersinz siz şimdi :D :D :D

Alıntı yapılan: gokovic - 30 Aralık 2012, 22:02:29
Hocam ben 2 gündür bi atak yapıyom Golden için ama direkten dönüyom. Dün Stoke bugün livorno çok güzel paralar kaçırdım. Varbi keramet bakalım ne çıkçak alamdım bi türlü :)

Hee, gelin gelin :D :D :D

Ben de bunları sivrilttirecek bir yer bakayım bari :D :D :D Çok can yakmasın :D

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 30 Aralık 2012, 22:02:29

Bu işte kesin elisa hocanın parmağı vardır. Sen golden almayasın diye yatırdı kuponu. Yoksa golden zararını karşılamak zorunda kalacaktı.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Metilli

Elisa hocamız zararı karşılayacaksa tamamen bende geldim yahu :D Ultimate alıyorum direk! :D

gokovic

Alıntı yapılan: enderege - 30 Aralık 2012, 22:17:09
Bu işte kesin elisa hocanın parmağı vardır. Sen golden almayasın diye yatırdı kuponu. Yoksa golden zararını karşılamak zorunda kalacaktı.  :P

Kesin ender hocam. Yapıyo bişiler. bukdr kaçmaz yoksa :) :g

ElisaMcCline

Yahu şimdiden adminin adamı olduk sadece avg lerle.., :D :D :D

Es kaza, "tamam zararınızın bir kısmını karşlarım" desem, admin de olurum bu siteye diye de korktum şimdi hee :D

bekeli

Tolga, hayırlı olsun golden üyeliğin.

Golden alan herkes en kısa zamanda kara geçerler inş. ;)