Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

tolgacan86

hakanatik01

Çılgınları 4'ledik yok mu başka?  :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Ocak 2013, 12:47:58
Çılgınları 4'ledik yok mu başka?  :D
Para vardıda biz çılgın olmıycaz dedik acaba  ???

100 lük Paket - Standart üye  :(

01/01    130   = 1,30 avg  -0,04 avg zararı = 1,03 toplam avg karı ( 0,51$ kar)
02/01    120   = 1,20 avg  -0,14 avg zararı
03/01    122   =  1,22avg  -0,12 avg zararı = 0,77 toplam avg karı ( 0,385 kar)- 8 gün
04/01    120   =  1,20avg  -0,14 avg zararı
05/01    134   =  1,34avg  - 0 kar/zarar yok
06/01    115   =  1,15avg  - 0,19avg zararı = 0,44 toplam avg karı  ( 0,22$ kar)= 11. gün

Metilli

Valla hakan hakkaten çılgınlık oldu bir de yaza para biriktiriyordum :) Umarım bari en kötü koyduğumuzu geri alalım da sıkıntı çıkmasın yaza :)
Ayrıca ikose hakkaten senin avgler diğer kişilere göre düşük :( Ama goldenla o avg bile çok iyi kâr demek :) Bende işte ona güvendim 1 AVG olsa bile kâr :)
Teşekkürler enderege :)

ikose

Alıntı yapılan: Metilli - 07 Ocak 2013, 12:59:40
Valla hakan hakkaten çılgınlık oldu bir de yaza para biriktiriyordum :) Umarım bari en kötü koyduğumuzu geri alalım da sıkıntı çıkmasın yaza :)
Ayrıca ikose hakkaten senin avgler diğer kişilere göre düşük :( Ama goldenla o avg bile çok iyi kâr demek :) Bende işte ona güvendim 1 AVG olsa bile kâr :)
Ben kar etmesemde olur nasıl olsa standartım ..
sizler kar etmesi önemli..
umarım çok bol kazançlı bir yatırım olur.. hepiniz için..

tolgacan86

Alıntı yapılan: Metilli - 07 Ocak 2013, 12:59:40

??? ???

Metilli

Alıntı yapılan: ikose - 07 Ocak 2013, 13:02:31
Ben kar etmesemde olur nasıl olsa standartım ..
sizler kar etmesi önemli..
umarım çok bol kazançlı bir yatırım olur.. hepiniz için..

Alakası var mı :( Sonuçta sizde ref aldınız bizde aldık. Herkes kâr etsin. Sakın yanlış anlamayın beni :(

hakanatik01

Eee güzel ozaman birayda yatırımmı çıkartacak yada yaklaşacaksa sonuçta 12 aylık elbet kara geçer görevde var enderege hocayla elisa hocanın sorunlu :P :) bende alıcam he :D çılgınları '5 leyelim dicemde Golden olup refsiz olsam nasıl olur soruma elisa hoca seninki çılgınlık değil intihar olur demişti ondan durmuştum.

Benimde AVG'ler kötü 50'lik vardı bir 50'lik daha alıcaktım önermediler tek 100 lük almak lazımmış :) bu arada 3-4 tıklamayan varsa bence rcyle edin benim bundan sonraki gelirler kar olucak ben rcyle yaptım AVG arttı gelen botlar daha iyi çıktı dahada 15gün var :) hepsini olmasada birkısmını rcyle etmek iyi gelebilir 18 tane tıklamayan vardı bende 5 tane değiştim 15 günde rcyle parasından fazlasını çıkarır  diye düşündüm bakalım artık :) ilk değiştiğimde AVG biranda 2,1e fırladı sonra gene normal seyrine döndü tabi  :g :g

bekeli

Hayırlı olsun Metilli ;) Bol kazançlar  ($)

Görev felan da gelmiyor ki,
birikse de bizde alsak golden  :S