Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Ocak 2013, 13:21:43
Hayırlı olsun Metilli ;) Bol kazançlar  ($)

Görev felan da gelmiyor ki,
birikse de bizde alsak golden  :S

hayırlı olsun metilli golden üyeliğin :)

aynen bekeli gelen görevde bi halta yaramıyor her yanımızı çinliler ve caponlar sardı :)

Metilli

Haklısın hakan ref lazım :D Ayrıca intaharada gerek yok :D
Görev olsa bende yapıcam fazla fazla. Ama bayadır görev çıkmıyor adam akıllı.
Bakalım ref avgsine göre hedefim 400 refde sabitlemek :)

hakanatik01

Neodaki kafa devam ediyor :P 250'nin üsütne çıkmayın diye bağırıyordu hocalar haberin olsun  :g :g sonra neo gibi deme burayada :D:D yazın tatil değil tıklamak zorunda kalırsın  :g :g

Metilli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Ocak 2013, 13:34:24
Neodaki kafa devam ediyor :P 250'nin üsütne çıkmayın diye bağırıyordu hocalar haberin olsun  :g :g sonra neo gibi deme burayada :D:D yazın tatil değil tıklamak zorunda kalırsın  :g :g

Haha. O zaman konuşmak lazım hocalarla :D Aman patlamayalım da (d)

ElisaMcCline

hayırlı olsun metilli :)
Umarım dilediğin/dilediğimiz gibi, sıkıntısız devam eder.. :)

250 ref konusu, standartlar içindi arkadaşlar ( o da avg ler daha iyiydi, gaza gelmeyin diye)... Yoksa 100 refle mutlu değilseniz zaten devamını getirmeyin.
goldenda ben kontrollü olarak arttırmayı planlıyorum. Şu anda görünen hedef 500RR ama acelem yok...

ikose;
gerçekten bu refler kötü çıkmış, en kötü refler sende sanırım.. :(

enderege

Hayırlı olsun Metilli. Senin adına sevindim. Gün geçtikçe ısınmaya başlıyorum siteye. DR bende yok. Ama yinede kazandırıyor. DR  eksikliğini RR ile telafi ederim diye düşünüyorum.

@ikose

Admin  aynı avg leri standartken banada verdi. Golden olunca şahlandı. Acaba bi çılgınlık sende mi yapsan?  :-[   Tabi bunu enikonu senin düşünmen lazım. Hakkında hayırlısı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ocak 2013, 16:58:44
@ikose

Admin  aynı avg leri standartken banada verdi. Golden olunca şahlandı. Acaba bi çılgınlık sende mi yapsan?  :-[   Tabi bunu enikonu senin düşünmen lazım. Hakkında hayırlısı olsun.
Hocam tüm Payzayı boşalttım banka hesabıma..
PPdada yeterli miktar yok..
Bu hafta ödemeleri bir toplıyayım son duruma bakarım..
Çılgınlık yapmaya yeter belki..  :g

gokovic

Bu gece 2:30 da Çılgın grubuna bende katılıyorum. :) 100 RR vardı. 100 RR + Golden alcam nasipse. (p)

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 07 Ocak 2013, 22:59:37
Bu gece 2:30 da Çılgın grubuna bende katılıyorum. :) 100 RR vardı. 100 RR + Golden alcam nasipse. (p)

Hadi hayırlı olsun şimdiden.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Metilli

Aynen hayırlı olsun gokovic :)