Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Auto recycle her üye için aktif mi şu anda.
Autopay aktifleştirme butonu vardı ama autorecycle göremedim diye hatırlıyorum  ???

tolgacan86

Golden üyelikte 14 gün sonra, ultimate üyelikte 7 gün sonra otomatik olarak yapılıyor ekstra bişey yapmamıza gerek yok bizim ;)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Goldenlar için recycle düşünülebilir gibi duruyor artık... Gördük ki çok benzer zamanlarda alınmış aynı paketlerde de farklılıklar var.
bence avg leri düşük olanlar, en azından autorecycle a çok süresi olan reflerde deneyebilirler.

genel halimize şöyle bir bakarsak, 1.30 - 1.35 e kadar mantıklı, altında kalanların avg si düşük diyebiliriz.
bence 10 reften az olmamak kaydıyla deneyin. tek seferde olabilecek maksimum recycle yapmanız tavsiye edilir.
Recycle larınızı tek tek yapmayın.

@gokovic:
Aman hee, sakın sen de ref alayım falan deme :) Önce bu haliyle ay sonunu gör, mümkünse paranı çıkart ;)
Bayrak sende olsun, kaybedenimiz olmasın da, bayrağı kim taşırsa taşısın :D :y

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Ocak 2013, 14:29:50
Arkadaşlar,

Goldenlar için recycle düşünülebilir gibi duruyor artık... Gördük ki çok benzer zamanlarda alınmış aynı paketlerde de farklılıklar var.
bence avg leri düşük olanlar, en azından autorecycle a çok süresi olan reflerde deneyebilirler.

genel halimize şöyle bir bakarsak, 1.30 - 1.35 e kadar mantıklı, altında kalanların avg si düşük diyebiliriz.
bence 10 reften az olmamak kaydıyla deneyin. tek seferde olabilecek maksimum recycle yapmanız tavsiye edilir.
Recycle larınızı tek tek yapmayın.

Peki hocam,
kaç gündür tıklamayanları recycle edelim..
4? 5?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Ocak 2013, 15:03:47
Peki hocam,
kaç gündür tıklamayanları recycle edelim..
4? 5?

bu sürekli yapmanız için bir tavsiye değil aslında...Bir blok recycle ile toparlayalım diyorum.
ben de bu sitede daha önce yapmadığım için öneride bulunmak zor. yani direk şunu şöyle yapın demek istemiyorum.
Ama;
Reflerinizi listeleyin.. avg ile de sort edin, tıklamalarna göre de.
7 günü baz alın bence önce... 7 gündür tıklamamış sıfırcı varsa öncelik onlarda olmalı.
Bakiyeniz yeterliyse sizi üzmeyecekse 7 gündür tıklamamış diğerlerine de bakabilirsiniz.
Adet az çıkarsa 6 gün olarak da düşünülebilir.
%30 gibi blok bir recycle uygun olur diye düşünüyorum.

AVG si 1.30 ve/veya üstü olanlar bence çok oynamasın, en azından bence şart değil, denemek isterlerse bulaşsınlar..
ama sıfırcılara aynı mantıkla her şartta bulaşılabilir. tıklamayan hiç tıklamıyor ya da çok geç tıklıyor çünki.

tolgacan86

Yarını bekliyorum, eğer ender abinin dediği gibi son gün 1 tanede olsa tıklarsalar o zaman yandık.. İkinci 100 lük reftede 45-46 tane sıfırcım var, ona göre onları recycly yapabilirim..

ikose

11/01 - 100RR - 92 click  - avg 0,92  :g

gokovic

11/01 - 200 RR - 342 click - AVG 1.71 (p) :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 12 Ocak 2013, 09:18:35
11/01 - 100RR - 92 click  - avg 0,92  :g

Sizinkiler iyice şakacı çıktı ama  :) Ne bu yahu :)
Auto recycle ile gelenlerde hareket yok mu ?