Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Hocam ryclye demi yemiyor?? Kötü düşmüş refler :n :n

tolgacan86

enderege

Bu kısma bakmadan AVG leri kontrol etmiştim yuh demiştim. Ama burayı okuyunca benimki ler iyi dedim.

0.88 AVG.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Ocak 2013, 10:14:42
Çok kötü düşmüş hocam ya :S

Bu arada 15'i değil 16'sı olmayacak mıydı  ???

Buda benim dünkü avg:
2012/01/16 - 200 RR -  367 click - AVG: 1,835 :y  (p)  (p)  (p) Yeni aldığım reflerin gazı devam ediyor. Bakalım nereye kadar ;)

Edit: Maşallah deyin nolur  :-[ Kem gözle bakanın ...  :g
Maaşallah, maaşallah :D

Evet atlamışı 1 gün o yüzden tarih yalış olmuş.. arada 1 in hemen altında 1 gün var.. ilk fayfaya girdim ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Ocak 2013, 11:14:08
Hocam ryclye demi yemiyor?? Kötü düşmüş refler :n :n

denemek için 25 tane yapmıştım işte.. Ama onlar da gidenlerden daha iyi değil...

Uzatmamaya karar verdim refleri.. Salacağım.. Yeni alıp denemeyi düşünüyorum.... Uzattıklarım da serdi çünki.. demekki bir fark yok.
En azından taze refler ne durumda bir de ona bakmış oluruz...
Bayrak olmadığı için de bunları ayıklayamam malesef...  Ayıklanır kasarsan tabii ki ama manyaklığa da gerek yok :)

O yüzden, blok halde yapacağım yapacaklarımı mecburen.

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2013, 15:13:11

Teşekkürler. Mutlu olmama gerek yok sanırım. İlk sayfaya sizin ilk günlerin avg'sine baktım 2 ve üstü bile var. Demek ki benimkilerin de sonu sizinkiler gibi olacak :S :(

Bu arada Neo'da refleri uzatmayıp salınca belirli bi miktar gidiyordu. Burada var mı öyle bir durum..

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2013, 15:13:11

Evet atlamışı 1 gün o yüzden tarih yalış olmuş.. arada 1 in hemen altında 1 gün var.. ilk fayfaya girdim ;)
elisamccline hoca olamaz bu biran kendim yazıyorum sandım  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Ocak 2013, 15:30:29
Teşekkürler. Mutlu olmama gerek yok sanırım. İlk sayfaya sizin ilk günlerin avg'sine baktım 2 ve üstü bile var. Demek ki benimkilerin de sonu sizinkiler gibi olacak :S :(

Bu arada Neo'da refleri uzatmayıp salınca belirli bi miktar gidiyordu. Burada var mı öyle bir durum..

Hayır yok .. :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Ocak 2013, 15:31:20
elisamccline hoca olamaz bu biran kendim yazıyorum sandım  :g :g

Yaa yaparım ben sık sık :) , elim sürekli birlşeylerle dolu çünki... Oturmadan 2 mesaja yazıp gidiyorum :) Elde tüttürme çubuğu da oluyor bir de çoğu zaman :D ( ismi lazım değil)
Bir de çok klavye değiştiriyorum ben, sürekli aynı klavye olmuyor.. Kayıyor çok :D

ricci

Benim refler gayet efendi kendi hallerinde, 77 refim var günlük 110'dan aşşağı tıklamıyorlar, ara sıra kıpırdıyorlar 150 falan tıklıyorlar ama genel ruh halleri 110-120 arası , ben memnunum kendilerinden  :g

hakanatik01

Dikkat etmedim ama 1 kere yazmıştın herhalde avglerini ricci;Nazar değmesin ;) Tavsiyem bundan sonra yazma:P admin forumumu inceliyor napıyor buraya AVG yazanın 1 hafta  içinde refleri bırakıyor tıklamayı  :g :g