Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

17/01 - 200 RR - 146 Click - 0.73 AVG  (d)

Fakat bugün daha iyi gidiyor sankim. Daha şimdiden 111 Click bi toparlanma var daha bugun hiç Task yapmadım ondan mı acaba.  :g :g

ikose

16/01 - 200 RR - 177 tık - 0,885 Avg  :)
17/01- 200 RR  - 171 tık - 0,855 avg   :)

ElisaMcCline

Neyse, bende de biraz toparlamış dün :)
2012/01/17 - 300 RR -  247 click - AVG: 0,82 ???

Ve evet, bugün daha iyi gidiyor....
Muhtemelen AVG ler üzerinde biraz oynuyor admin.. Makul bir AVG ye almak için oynarken de denemeler yapması gerekebilir.

arshi

Böyle daha heyecanlı oluyor herhalde :P
Yoksa direkt 1.80-2 küsür arası geliyordu, ne o yani öylee.
Böyle kar/zararı geçecek miyiz altta mı kalacağız diye gerilim yaşıyorsunuz işte ne güzel :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 18 Ocak 2013, 15:48:43
Böyle daha heyecanlı oluyor herhalde :P
Yoksa direkt 1.80-2 küsür arası geliyordu, ne o yani öylee.
Böyle kar/zararı geçecek miyiz altta mı kalacağız diye gerilim yaşıyorsunuz işte ne güzel :D

0,55 AVG ile de heyecan yaşayacak birşey kalmayacaktı ama.. Az daha salıyordum refleri :D
Neyse bugğn gönül alma olmuş, yarın daha iyi gelecek görünüyor.. :)

Evet, heyecana devam :) :y

enderege

Bu saatte dünkü gün sonu AVG mi geçmiş. Bence adminin taktiği şu: Refler alınınca  ve kiralama bitimine yakın deli gibi tıklasın. Aradaki zamanlarda ense yapsınlar.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2013, 17:41:23
Bu saatte dünkü gün sonu AVG mi geçmiş. Bence adminin taktiği şu: Refler alınınca  ve kiralama bitimine yakın deli gibi tıklasın. Aradaki zamanlarda ense yapsınlar.  :D
Hemen herkesin benzer bir zamanda çöktü yahu :) deniyor o makul bir avg bulmak için şimdi ;)

Sonuçta arada birkaç günlük ciddi bir değişim oldu.. Ense zamanları çok kısaymış o zaman, acıdım şimdi :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2013, 17:41:23

Çok doru bir tespit gibi hocam;
son 5 günüm kaldı diye benimkilerde coştu dün 50lik ref 122 tık(2,44 AVG ki rekorum olur  :g) yapmış :g :g bugünde daha yaklaşık 5 saatimiz var tık sayım 96 kendi rekorlarım bunlar  :D :D bu zamna kadarki en iyi oranımda 114 tıkmış (2,28 AVG)  :g :g

tolgacan86

benimkinde değişiklik yok ivme halen aşağıya doğru devam ediyor.. Admin bana kıyak geçiyor sağolsun :D

hakanatik01

ama senin son 1 hafta değil galiba ortak son 1 hafta coştu; bundan önce zar zor 50 refte 50 tıktı  :D

AVG'si 2.00 olanları uzatıp gerisini salıyorum bende 10-15 kadar var öyle gerisi yatıyor zaten :g :g