Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

300 RR var, bugünkü şu ana kadarki tık sayım 121

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 23:34:27
ama senin son 1 hafta değil galiba ortak son 1 hafta coştu; bundan önce zar zor 50 refte 50 tıktı  :D

AVG'si 2.00 olanları uzatıp gerisini salıyorum bende 10-15 kadar var öyle gerisi yatıyor zaten :g :g

Benim de son 1 haftada göçtü, nasıl olacak şimdi :D

hakanatik01

Eeeee sizinde baştan iyiydi iyi olanın göçüyor demekki kötü olanın coşuyor  :g :g  iyi olan zaten "ulen çok iyi gidiyor alayım bir 100lük paket daha" diyip son haftayı beklemiyor ,kötü olanda "ulen baya coştu avg alayım bir paket " daha demeye başlıyor işte  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 23:48:09
Eeeee sizinde baştan iyiydi iyi olanın göçüyor demekki kötü olanın coşuyor  :g :g  iyi olan zaten "ulen çok iyi gidiyor alayım bir 100lük paket daha" diyip son haftayı beklemiyor ,kötü olanda "ulen baya coştu avg alayım bir paket " daha demeye başlıyor işte  :g :g

He yani tek tek admin üyeleri kontrol ediyor :D
Hatta dediğiniz gibi, foruma da yazmayın muhabbeti var ya, adam her üyesini google arayıp bulup ona göre AVG veriyor :D

Toplu olarak bir düzenlemeye gitmiş işte belli ki. AVG ler o yüzden herkeste az ya da çok düştü.
Adam yeni avg lerini deniyor.

Fazladan en fazla şunu da ek olarak yapmış olabilir;
Son x günlük avg si bu olanlar bu algoritmaya göre çalışan tıklama alacak, şu olanlar şu algoritmaya göre tıklama alacak gibi..

Konuyu bireyselinize indirgediğiniz anda, admin beni takip ediyor a giriyor komu, bu da megalomanlığa kadar gider :D
Yanında da hoşgeldin yeni Fernando deriz admine.. Zaten küçük Fernando demeye başladım bile ben :D

hakanatik01

Admine lafta söyletmiyorsunuz  ??? ??? yoksa şüphelendiğim gibi probux'ın adamı sizmiydiniz  :P  :D :D umarım takip etmez takip ederse battık :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 23:58:16
Admine lafta söyletmiyorsunuz  ??? ??? yoksa şüphelendiğim gibi probux'ın adamı sizmiydiniz  :P  :D :D umarım takip etmez takip ederse battık :g :g

Walla forumda AVG bilgisi yazmayın diye bilgi veren, dolayısıyla böyle bir iddia da bulunan ben değilim :D Bilemeyeceğim :D

ElisaMcCline

bugün biraz toparladık yahu, bu saatte neredeyse 1.2 olmuş :)

sistem sorunu da yaşamış olabilir admin ??? hiç düşünmediğimiz bir konuydu, bundan sonraki AVG lere göre yeniden değerlendirebiliriz. :)

tolgacan86

300 RR 188 Tık, 0.62 AVG  :n  :n  :n  (sns)  (sns)  (sns)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 19 Ocak 2013, 05:01:12
300 RR 188 Tık, 0.62 AVG  :n  :n  :n  (sns)  (sns)  (sns)

Ben daha tıkları bitirmeye çalışıyorum.. bakamadım birazdan bilgi gireceğim ama seninkine göre çok iyi durumda :(

Kaçar gün var toplam 3 paketinin bitiş zamanlarına ? ve autopay ne durumda ?

ElisaMcCline

Enderege nin bu konudaki 3 üncü mesajı kendisine ait,
Diğer mod arkadaşlar toplu girmek isterse ikinci mesaj bana aitmiş.. Onu editleyebilirler. (tolgacan, ikose)
hatta iyi de olur, genel bir kontrol etmeye çalışırız... Ref alım zamanlarınızı vs de görebiliriz, belki yorum şansımız doğar.

tabii ki eğer isterseniz.

bugün toparlamış benim AVG ler.. hatta güne de iyi başladılar şimdiden 16 tık gelmiş :)

2012/01/18 - 300 RR -  389 click - AVG: 1.3 :y (p)